Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Fiúk! Mitől szeretne belém?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Mitől szeretne belém?

Figyelt kérdés
Ő 19/F, én 18/L. Egy ideje kerülgetjük egymást, de tettlegességig csak most fajult a dolog, mikor a hétvégén csókolóztunk. Korábban már azt mondta, hogy úgy érzi, hogy többet szeretne tőlem, viszont a legutóbbi beszélgetésünkből kicsit az jött ki, hogy szeretné, ha többször is találkoznánk, de egyelőre kavarognak benne az érzelmek, amit persze megértek. Nem mondanám, hogy én most fülig szerelmes vagyok, de úgy érzem többet szeretnék. Mi az amivel elijeszthetem, mi az amivel kicsit rásegíthetek, hogy felismerje az érzelmeit? Tudom, nincs csodarecept ami alapján biztos a siker, de remélem, hogy van egy vagy több dolog, amivel segíthetek neki felszínre hozni a benne elveszett érzelmeket ... :)

2016. szept. 17. 16:10
 1/3 anonim ***** válasza:

Nem mondanám, hogy én most fülig szerelmes vagyok, de úgy érzem többet szeretnék.

én csak akkor mennék bele egy kapcsolatba, ha fülig szerelmes lennék, másképp nem is szabad!

ha az elcsattant csók és sok beszélgetés dacára sincs meg ez a szikra, akkor erősen felejtős.

és kérdőjeles, hogy miért akarsz érzelmeket elérni egy olyan srácnál, aki szintén nem érzi egyértelműen ezt a szikrát, nagy szerelmet irántad, és akibe te magad sem vagy igazán szerelmes.

ennek így nincs értelme!

2016. szept. 17. 16:21
 2/3 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem mar igy is szeret elegge :)

Amugy meg randizgassatok, csokolozzazok aztan majd adjak magukat a dolgok :)

2016. szept. 17. 16:23
 3/3 anonim ***** válasza:

Találkozzatok többször, és majd letisztulnak a dolgok. Egy kósza csók után meg ne akard megmenteni, mert igazából senki sem kérte, pláne nem ő.

És te amúgy tudod, hogy mit szeretnél?

2016. szept. 17. 16:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!