Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha csak szexpartnerek lennénk lehetséges hogy később belém szeretne?
szóval a sráccal jártunk pár hónapig aztán akkor mondta hogy ő nem akar kapcsolatot, inkább csak azt..
még nem adtam neki választ.. de én nagyon szeretem, és arra gondoltam hogy ha csak télleg szexpartnerek lennénk akkor később közelebb kerülnénk egymáshoz és lehet hogy elhagyná ezt a gyerekes viselkedést, és komoly kapcsolatot szeretne, és akkor már kötődne talán kicsit hozzám, és megszeretne . ez lehetséges?:S
Te szerelmes vagy, ő meg csak tárgynak használna?
Nem, nem lehetséges.
Amint kimondod a bűvös igent, még annyit se fogsz érni
neki, mint most.
Ez a szöveg, hogy ő most nem akar kapcsolatot, és csak ezt, nem azért van, mert ő gyerekes, és tényleg nem akar, mert akkor alapból nem járt volna veled hónapokig.
Egyszerűen csak _veled_ nem akar kapcsolatot, de amíg nincs más, jó neki a felelősség nélkül ingyen szex.
Én a helyedben -kikérve magamnak- küldeném el a sunyiba, megőrízve a méltóságomat.
29/n
hát eddig is csak azért járt velem..
de mivel már tudja hogy nem bízok benne ezért nem is meri felhozni a kapcsolatot mert már párszor átvert így..
és igen, tudja hogy én jobban szeretem..
próba szerencse. nem volt mit tennem, mert szeretem,és nemtudok lemondani róla.. még most se, pedig koppantam már többször is miatta elég nagyot..
de álítolag azért lett ilyen mert egyik volt bnöje átverte és azóta 'nem szeret' senkit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!