Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lehetséges nagyon jó kapcsolat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetséges nagyon jó kapcsolatba élni életünk végéig?

Figyelt kérdés

Olyan, hogy minden alakul szépen..tehát összejövök valakivel, aztán összeköltözünk, esetleg házasság(ez nem olyan fontos)de lenne közös gyerekünk(gyerekeink)akiket szépen nevelgetnénk, de közbe egymást is ugyanúgy szeressük, törődünk egymással, szerelmesek vagyunk egymásba(azt mondják hogy a szerelem egy idő múlva elmúlik de akkor szeretetben élnénk)nem veszekednénk stb.. tehát egy tökéletes kapcsolatban éljünk a párunkkal,(és a gyerekünkkel) életünk végéig..ilyen még van?

Én lányként ilyenről álmodozok, de szerintem ezzel nem csak én vagyok így.

2013. aug. 11. 21:59
 1/8 anonim ***** válasza:
remélem igen :D
2013. aug. 11. 22:00
 2/8 anonim ***** válasza:
Én is szeretnék egy ilyen kapcsolatot. Biztos lehetséges, csak nagyon ritka.. hát, sok sikert mindkettőnknek.
2013. aug. 11. 22:04
 3/8 anonim ***** válasza:

Álomföldén lehet...

Amúgy max jó internetkapcsolatod lehet, más nem.

2013. aug. 11. 22:04
 4/8 anonim ***** válasza:
szerintem nagyon ritka dolog.tobbnyire 2 ev utan mar a ket fel megunja magat
2013. aug. 11. 22:05
 5/8 anonim válasza:
Szerintem lehet, csak tudni kell értékelni és ápolni ha megadatott.
2013. aug. 11. 22:05
 6/8 anonim ***** válasza:
Igen, lehetséges, ha mind a ketten ismeritek a tolerancia szót.
2013. aug. 11. 22:27
 7/8 anonim ***** válasza:

Igen, csak a "nem veszekednénk" az hiányozni fog. :) Azért szoktam itt írni, hogy tudják, nekem is ilyen kapcsolatom van, és lehetséges másnak is. Én is pasiként erről álmodtam és nem arról, hogy minél több nőt gyűjtsek össze a naptáramba.

Nem mondom, hogy minden része tökéletes, mert sok része nagyon nem, de ez is összébb tolt minket és erősebbé és egyértelműbbé tette a hétköznapi felfogásunkat.

Nemrég beszéltük meg, hogy 20 év után is az a véleményünk, hogy mindkettőnk helyesen döntött, amikor összejöttünk egymással. A 3 gyermek is tökéletesre sikeredett. Minden egyéb variáció, amit addig fel tudtunk mutatni rosszabbul alakult volna: ő más pasival vagy én más lánnyal.

Így lett a legtökéletesebb.

43/F

2013. aug. 11. 23:57
 8/8 anonim ***** válasza:
Én is szeretnék ilyet, de nem látok rá semmi esélyt a mai világban. Nagyszüleim idején még ez volt a normális és követendő példa. Ma meg már az erkölcs és etika halálát éljük, a hűség csak egy szó a szótárban. Elhagynak, megcsalnak, becsapnak ez a helyzet sajnos. Nincs olyan férfi aki ne menne félre szerintem csak idő kérdése mert mindig lesz szebb jobb nő és olyan is akinek majd Ő kell nem fogja érdekelni, hogy boldog házasságban él. Arra meg 99%-uk nem mond nemet, ha egy nő nyomul és letámadja. Egy fülledt éjszakáért odadobnak sok éves boldog házasságot gyermekeket mindent.. Sok az ilyen büdös ribi, aki semmitől sem riad vissza, hogy megkapjon valakit ha a ribik világitanának Magyarország olyan lenne mint Las Vegas...
2013. aug. 12. 10:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!