Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges nagyon jó kapcsolatba élni életünk végéig?
Olyan, hogy minden alakul szépen..tehát összejövök valakivel, aztán összeköltözünk, esetleg házasság(ez nem olyan fontos)de lenne közös gyerekünk(gyerekeink)akiket szépen nevelgetnénk, de közbe egymást is ugyanúgy szeressük, törődünk egymással, szerelmesek vagyunk egymásba(azt mondják hogy a szerelem egy idő múlva elmúlik de akkor szeretetben élnénk)nem veszekednénk stb.. tehát egy tökéletes kapcsolatban éljünk a párunkkal,(és a gyerekünkkel) életünk végéig..ilyen még van?
Én lányként ilyenről álmodozok, de szerintem ezzel nem csak én vagyok így.
Álomföldén lehet...
Amúgy max jó internetkapcsolatod lehet, más nem.
Igen, csak a "nem veszekednénk" az hiányozni fog. :) Azért szoktam itt írni, hogy tudják, nekem is ilyen kapcsolatom van, és lehetséges másnak is. Én is pasiként erről álmodtam és nem arról, hogy minél több nőt gyűjtsek össze a naptáramba.
Nem mondom, hogy minden része tökéletes, mert sok része nagyon nem, de ez is összébb tolt minket és erősebbé és egyértelműbbé tette a hétköznapi felfogásunkat.
Nemrég beszéltük meg, hogy 20 év után is az a véleményünk, hogy mindkettőnk helyesen döntött, amikor összejöttünk egymással. A 3 gyermek is tökéletesre sikeredett. Minden egyéb variáció, amit addig fel tudtunk mutatni rosszabbul alakult volna: ő más pasival vagy én más lánnyal.
Így lett a legtökéletesebb.
43/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!