Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek, nem akarok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, nem akarok a nyakán lógni?

Figyelt kérdés
Van egy lány,nagyon tetszik,és talán én is neki,sokat beszélünk,igaz nem járunk még,még nem mertem kezdeményezni,de első randin még nem is akartam sietni ne hogy megijedjen,de jó randi volt.Na a lényeg a lány most lelkileg nincs jól és most nem beszélünk sokat,de félek hogy azt fogja hinni hogy nem érdekel hogy mi van vele.Pedig érdekel,a segítségemet felajánlottam,de nem álltam neki faggatni,mert nem akarom hogy megutáljon,de most meg azon agyalok hogy mi van ha ezzel szurom el mert az hiszi hogy engem nem érdekel hogy mi van vele.Volt már barátom,de ez az első lány aki tényleg összintén,tiszta szívből szeretek,és féltem nagyon.Az előzö barátnőimmel csak úgy voltunk,volt akinél már a szakítást vártam,de ezt a lányt tényleg nagyon szeretem,és most tisztára úgy érzem mint akinek nulla tapasztalata van.Bocsi ha kicsit zavaros lett.
2016. szept. 16. 13:12
 1/6 anonim ***** válasza:
ez is tinikategóriás...
2016. szept. 16. 14:08
 2/6 A kérdező kommentje:
Nem vagyunk tinik,de még nem volt olyan kapcsolatom ahol ilyen helyzet is lett volna.
2016. szept. 16. 14:22
 3/6 A kérdező kommentje:
Mármint túlzás hogy ez kapcsolat mert nem járunk,csak jók az esélyei hogy legyen valami köztünk.
2016. szept. 16. 14:23
 4/6 anonim ***** válasza:
Írj neki sms-t hogy reméled jól van, és ha szeretne valakivel beszélgetni, akkor te szívesen állsz a rendelkezésére. Utána várnék és nem keresném egy darabig.
2016. szept. 16. 14:24
 5/6 anonim ***** válasza:
Írj rá, keresd fel mindenképp!
2016. szept. 16. 14:33
 6/6 A kérdező kommentje:
AZ megvolt,mondtam hogy rám számíthat stb,de attól félek ha minden nap keres,föleg hogy ő most ki van bukva,félek hogy megutál.
2016. szept. 16. 14:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!