Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van még valaki így? Mért kell ezt csinálni?
Nem sajnáltatni akarom magam csak elegem van a Nők mi a g*cimért játszanak az érzéseimmel. Én kib*szott rendesen vislkedek soha egy rossz szavam nincs hozzájuk jelen esetben "Nikihez". Nem volt meg egy kib*szott olyan kapcsolatom ahhol ne velem jatszottak volna mikor mindent megtettem hogy müködjön. Nézem ohaj sohajukat erre csak kib*sznak velem mindig. Van egyátalan normális nő? Elnézest a normalisakhoz természetesen nem akarom őket megbantani!!!
20/F Akinek a f**a teli van már!!!
"20/F Akinek a f**a teli van már!!!" akkor tudod mi a dolgod:D bocsi.
Tehát vannak,igen sok esetben úgy bántunk meg vlkit h nem is akarjuk,de van aki direkt.talán változtatni kéne,azon h viselkedsz velük,légy határozott és inkább ismerd meg őket elsőre legbelül,vagyis fókuszálj arra és ha a lánynak bejön a belsőd,emellett külsőre is jó vagy,akkor jobban kiszűrheted,h téged akar,vagy csak egy barátot v vlkit aki ott van vele.Hajrá.
Igen tudom mire gondolsz. xD
Eddig is jobban érdekel a belső ha a belső nem tetszik nem szimpatikus akkor leszarom hogy top model vagy nem. Szerintem eleg határozott vagyok. Mindig tudom hogy mit akarok a belsőmmel nem hiszem hogy lett volna barkinek is gondja max azoknak akik a bunkókat kedvelik xD A külsőmmel meg nem hiszem hogy nagy gond lenne elv tetszettem mindegyiknek. Szóval nem értem lehet én ismerem félre öket mindig nem tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!