Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Normális hogy most bűntudatom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális hogy most bűntudatom van?

Figyelt kérdés
Van egy férfi az életemben és persze nagyon szeretem. De neki volt egy párja. Szakított miattam vele. Mesélte hogy párjával már csak megszókásból voltak együtt. De most mégis nagyon bűntudatom van hogy miattam szakított vele. Ez normális hogy ezt érzem???
2016. szept. 13. 10:08
 1/7 anonim ***** válasza:
62%
Nem kéne büntudatod legyen föleg hogy csak megszokásból voltak eggyütt,végűl úgy is szakitottak volna.
2016. szept. 13. 10:09
 2/7 anonim ***** válasza:
68%

Igen, szerintem teljesen normális, ha egy nem független pasival kezdtél, és miattad szakított. Illetve a megcsalás sem mindenki szerint fér bele a normális viselkedésbe.

És hidd el, mindegyik foglalt pasi azzal indít, hogy rossz a kapcsolata, és amúgy is szakítottak volna. A fenéket, ha a olyan rossz lenne, már rég kirakja, nem kellesz oda te.

A bűntudatodat majd felváltja a féltékenység, ha köztetek elmúlik a rózsaszín köd, jönnek a hétköznapi apróbb viták, és elkezded rágni magad, hogy ti is ellaposodtatok, és elég jó-e még a kapcsolatotok, vagy most már "jogos", ha félrelép melletted is, mert rossz a kapcsolat.

2016. szept. 13. 10:27
 3/7 A kérdező kommentje:
Nem volt köztünk szex eddig még. Sokáig azért nem mert párja volt most meg csak én szeretnék várni.
2016. szept. 13. 10:32
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Majd ha bejön a képbe egy új csaj, rád is ez a sors vár, azzal kalkulálj.
2016. szept. 13. 10:54
 5/7 anonim ***** válasza:
48%

Ne legyen!

Az elöttem szólók csak vizionálnak.

Ijesztgetnek.

50/50 hogy mi lesz.

Hiaba beszélnek! Nem te szakitottad szét őket. Lehet kényelmes volt a pasi és te adtad meg a lökést neki. De egy kihült kapcsolatért nem te vagy a felelős!

2016. szept. 13. 11:02
 6/7 anonim ***** válasza:
Nem te vagy a felelős az elödtem iróknak nincs igaza mért lenne büntudatod nem eröszakkal ráncigáltad magad után a pasit hanem ő akart önszántából veled lenni ha a másik lányt szerette volna igazán akkor nem hagyta volna ott.ne legyen büntudatod.
2016. szept. 13. 11:58
 7/7 anonim ***** válasza:
Szerintem nem kell, hogy bűntudatod legyen, ha nem csalta meg a barátnőjét Veled. Szakítani bátor dolog. A legtöbb kapcsolat hol könnyebb hol nehezebb, nehéz eldönteni, mikor lesz végleg kudarcra ítélt. Ha beleszeret vkibe az ember, akkor egyértelmű. Maradjon vele, amikor mást szeret?
2016. szept. 13. 12:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!