Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
I love you, de maradok a tré kapcsolatomban. Ki érti?
ha egy pasi szeret egy nőt bevallása szerint, de egy másikkal él együtt, akit elmondása szerint már nem szeret, annak mi értelme?????
a lány, akit szeret, kilépett ebből a méltatlan helyzetből, mert megunta, hogy nem tud dönteni a srác.
a srác erre azt mondta a lánynak, hogy nem akarja elfelejteni őt, de még mindig nem szánta rá magát a szakításra.
miért csinálja ezt valaki, miért marad benne rossz kapcsolatba, miért mondja a lánynak, hogy I love you???
mit tegyen ez a lány?
#10 Te jöttél itt részben angol szavakkal, akkor számíts részben angol válaszokra. :)
A kérdésre pedig a válasz: Én értem.
Ha megszakitasz minden kapcsolatot a pasival, azzal magadnak teszel jot. Lathatoan hulyere vesz. A pasik csak azert szoktak beadni, h rossz a kapcsolatuk, h ne tunjenek rossznak a szemedben. Igy hamarabb lefekszel egy pasival, ha panaszkodik, h szeretet es szexhianya van.
Nezz egy masik pasit, majd megszeretetd az ujat es elfelejted, aki most atver. Ebbol csak ugyis csalodas lenne.
N
Kislány, ez a pasi full hülyének néz tényleg, méghozzá teljes joggal.. Hiszen bedőltél a világ legszánalmasabb sablondumájának. Nem tűnt fel, hogy mindenki pont ugyanezt mondja, amikor félre akar lépni? A szitu teljesen tiszta - ha annyira rossz lenne az a kapcsolat, már nem lenne benne. Hülyít téged szerelmes szövegekkel, mert tudja, hogy vagy olyan naiv és buta, hogy bevedd, de közben csak a bugyidba akar bejutni, amíg van barátnője. Tetszik, nem tetszik, de te borzasztó naiv vagy ő meg gerinctelen.
Egyet tehetsz - hagyod a francba és letiltod mindenhonnan, akármit magyaráz, talán megőrzöd ezzel a tartásod maradványait.
Azért az I love you, mert külföldi a pasi? Mert akkor esetleg a papírért van vele? Sok ilyet ismertem.
Hasonlóképpen gondolom, mint az előzőek... Ha nem akar kilépni, akkor nem olyan rossz az! Csűrhetjük, csavarhatjuk, de te vagy a szerető! Én sosem lennék!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!