Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ostobaság volt hinni, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ostobaság volt hinni, hogy egy lány meg tud változni miattam?

Figyelt kérdés

Kissé hosszúra fog nyúlni terjedelmileg a történetem,és néhány pontban picit nyakatekert. Emiatt ne rójatok meg.

Egy hónapja megismerkedtem egy lánnyal egy buliban. Már akkor megfogott külsőre. Volt benne valami extra,ami megkülönböztet valakit a többi lánytól.

Az este jól sikerült. Megismerkedtünk közelebbről,haza kísértem,és megbeszéltük,hogy másnap találkozunk.

A legtöbb ismerősöm szerint le kellett volna feküdnöm vele,ám Én szerettem volna elmélyíteni ezt a dolgot kettőnk között.Idővel akár kapcsolat...próbáltam nem egy egy éjszakás kalandnak felfogni. Szerintem ez teljesen legitim dolog. Nem egy darab húsként tekintettem rá.

A következő nap is jó volt. Viszont utána akárkivel találkoztam,ismerős,barát,volt osztálytárs,még rokon is azt mondta,hogy ez a lány mindenkivel lefeküdt már a városban. Minden héten más viszi haza bulikból,és minden pasiját agyba főbe csalta. A pultos,ahol szoktunk lenni,és ahol a lány is tölti a hétvégéig azt mondta,hogy a fél kocsma fogdosni szokta,és hogy kb az nem dugja meg,aki nem akarja.

Még ezután sem akartam hinni a pletykáknak. Úgy voltam vele,hogy annak hiszek,amit nekem mutat,és nálam mindenki tiszta lappal kezd.Senkit nem ítélek el a múltja miatt. Ha meg tud változni miattam,és szakít ezekkel a dolgaival,akkor miért ítéljem el?

Így ment a dolog egy hónapig. A vége fele kevesebbet találkoztunk,mert azt mondta így iskola kezdés előtt már tanul,jogsit csinál,és nem volt kedve bulizni vagy találkozni.

Ám facebookon mindig megjelölték képeken,ahol házibulikban volt azokban az időpontokban,ahol Ő arra hivatkozott,hogy nincs kedve találkozni.A volt pasijaival szerepelt a képeken és azokkal,akiket Ő barátoknak hív,mások olyanoknak,akikkel már lefeküdt.

Ezután próbáltam vele erről finoman beszélni,de 10 perc után kidobott a házukból,hogy akkor higgyek a pletykáknak. Azóta nem beszéltünk.

A kérdés: Szerintetek Én rontottam el,azzal,hogy bizalmatlan voltam vele egy kicsit, vagy teljesen jogosan tettem?

Én 23/f Ő 18/L

2016. szept. 11. 15:45
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Nem feltetlen kell elhinni amit egy ket ember mond,de ha a fel varos allit valamit akkor lehet elkene rajta gondolkozni.:D

ez olyan,hogy volt egy pasi,erre fel jottek oda az emberek (sajat haverjai is ) ,hogy kozoljek,hogy nagyon link es jobban jarnek massal.

de hat mondom olyan mas velem.

aha, persze...:D

Jo tanulsag volt.

2016. szept. 11. 18:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!