Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért olyan fontos a nőknek a csók?
Figyelt kérdés
Ezt igen fontos lenne tudnom. Sajnos nemigen voltak barátnőim, így nem vagyok túl tájékozott lányok terén, és igen sokmindent nem értek. Úgy vélem, nem árthat az, ha felteszem itt a kérdést, és maguk a lányok válaszolnák meg nékem: mitől olyan nagyon lényeges a csók? A lányok és nők miért vannak oda érte ennyire? Mit akar szimbolizálni vagy mitől olyan különleges, hogy minden lány szereti? Lehet hogy csak én vagyok nagyon hülye (sőt!) de képtelen vagyok rájönni.
Tényleg nagyon érdekelne, előre is köszönöm a válaszokat!!!
2016. szept. 10. 21:19
11/16 Becykeee 

válasza:

Nekem pl a csók sokkal intimebb mint maga az aktus. 25 n
12/16 anonim 

válasza:

Ha nem érted, akkor még nem csókolóztál a megfelelő emberrel. Akit teljes szívedből szeretsz. Én sokáig azt hittem, hogy nem szeretek csókolózni, pedig a volt páromba is szerelmes voltam. De a mostani barátommal eszméletlen jó, gyakran a szexnél is többre tartok egy jó kiadós csókcsatát. :)
13/16 anonim 

válasza:

Érzelmileg fontos, neked lehet azért nem mert még nem volt jó csókban részed. Ennyi ésszel a férfiaknak miért olyan fontos a szex? Na kb ugyan az lehet a válasz. Mert jó érzés.
14/16 bor zoltán 

válasza:

Nem vagyok nő de egy kiadós smaci nélkül nem tudok jó sexet elképzelni,aki igen lelke rajta.
15/16 bor zoltán 

válasza:

Ugy elgondolkodtam hogy elfelejtettem válaszolni a kérdésre.A csok a nyálban levő hormonális anyagok miatt fontos elsősorban, ugyanis természetes vágykeltő,ráadásul a tanult séma szerint,(fehérlovas serceg)hangsújozza a kapcsolat fontosságát,az meg hogy nem természetes meg hogy az állatok sem csinálják,KÉREM:számos faj egyedei csókolóznak az emberen kívül is,más oldalról a nem emberi lények nagyrésze meg nem végez önkielégítést,a szexuális szokások eltérőek a fajoknál
16/16 anonim 

válasza:

Talán mert nagyon finom, és izgalmas.
30/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!