Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lelki szemetesnek kellek?
Júniusban megismertem egy lányt baráti társaságban (ismerős ismerőse) és ahogy beszélgettünk szimpatikus lett, számot cseréltünk.
Épp randira akartam hívni mikor ő hívott fel és elhívott egy kávézóba. Kérdeztem, hogy van-e kedve még találkozni, mondta, hogy van.
Utána én hívtam fel, hogy újból találkozzunk. Azt mondta,hogy ő nem randiként gondolt erre az egész dologra. Elmesélte, hogy rengeteg a problémája.
Aztán néha ő is felhívott, a gondjairól beszélt, én meg próbáltam nyugtatni meg persze a randit is felhoztam, mert telefonon nem nagyon szeretek komoly dolgokról beszélgetni.
Többször hívtam, próbáltam mellette lenni a gondokban. De az látszott, hogy randizni nem akar. Úgyhogy egy idő után nem hívtam fel. Kezdtem úgy érezni, hogy telefonos lelkisegély vagyok, és nem jelentek neki többet.
Így eltelt pár nap, aztán ma délután ő hívott fel. Teljesen ki volt akadva, hogy miért nem hívtam fel mostanában.
Nem egyértelmű, hogy védem magam, mert ebből úgysem lesz semmi? Már az jutott eszembe, hogy letiltom a telefonszámát.
Szerintem mond ezt:
Tetszettél nekem, randira akartalak hívni sokszor, de te folyton hárítottál és csak a gondjaidról beszéltél. Most nem tudom, hogy mit akarsz tőlem, de ha nem szeretnéd megpróbálni velem, akkor mond meg, mert én csak a lelki szemetesládát nem szeretnék lenni.
1 - hasonlót mondtam neki, elterelte a szót, nem mondta meg, mit akar. Ekkor döntöttem úgy, hogy nem hívogatom, erre fel telefonált ő, hogy hová lettem már.
2 - ahogy elolvastam, amit írtam, rájöttem én is..
De várom még a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!