Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoljak erről a fiúról?
Munkahelyi románcról van szó.Eleinte nem kedveltem,aztán észrevétlenül kúszott a gondolataimba és rájöttem, belezúgtam. Mindketten 30 felettiek vagyunk (én 39,a fiú 31). Ő közeledett volna eleinte,csak ugye akkor mg nem voltam vevő rá.Később is mindig segítőkész volt, nagyon a kedvemet kereste,most meg mikor én adok jeleket,akkor semmi! Először azt gondoltam nagyon zavarban van,másodiknál türelmesen vártam,mikor érik meg benne,harmadik jelnél kezdem azt gondolni,hogy egy bunkó,mert kedves,figyelmes levelemre azért megérdemeltem volna két sort, vagy egy köszönömöt. Tudom más forrásból,hogy levette a jeleket,de akkor miért nincs reakció. Amúgy hetek teltek el azóta tart ez a dolog,egymásra pillogunk,sőt volt úgy,hogy azon kaptam,forrón néz engem.
Ha azt kérdezem tőletek,mi járhat a fejében, valószínűleg azt a választ kapom: 1. kollégája vagyok 2.idősebb vagyok (bár ez bejön neki, tudom,amúgy 10 évvel fiatalabbnak látszom)3.régebben goromba voltam vele...
De most inkább olyan gátlásos fiúk véleményére vagyok kíváncsi,akik férfi szemmel látják ezt az egészet.
Nem akar az ilyen srácsemmit, vagy csak sokat hezitál?
Szerintem nem tudja mire velni a dolgot. Amikor o akart kozeledni akkor nem erdekelt teged most meg, hogy lemondott rolad, te adod a jeleket?
A legegyszerubb az lenne, ha kezedbe venned a kezdemenyezest. Hivd el egy italra es szukseg eseten add te az elso csokot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!