Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Még 1 esélyt megér?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Még 1 esélyt megér?

Figyelt kérdés
Pár hete kidobott a párom, mondván, hogy kimegy Németországba és hogy nem lenne értelme. Tegnap rámírt, es kérdeztem tőle hogy akkor végleg vége és azt mondta hogy rádírtam nem? És kèrdezte hogy mi ujsag es h aggodott ertem. És h ha lesz ideje, találkozunk. Adjak neki még 1 esélyt? Akkora háború törne ki a családomban, ha megint összejönnénk, (depressziós lettem miatta és 5 kg t fogygytam 1 honap alatt) es rengeteget sirtam miatta. Lenne èrtelme folytatni mert 2-3 havonta jonne haza 2 hétre. Mit tegyek? Megéri? Én nagyon szeretem és összejönnék vele megint. De a család... :(

2016. aug. 29. 13:03
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
hagyd a francba! a fagyi nyaljon vissza, írj neki egy olyat: kint vagy Németo.-ban, már nem lenne semmi értelme! Alles Gute!
2016. aug. 29. 13:23
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Itt nem a családról van szó. Így kívülállóként is szégyenteljes magatartást tanusítanál. Most komolyan,a srác egyszerűen kidob te meg a depi után is össze akarsz vele jönni?! Mi vagy te,játék?! Legyen már benned egy minimális tartás!
2016. aug. 29. 13:23
 3/3 anonim ***** válasza:
Nem ér meg még egy esélyt!
2016. aug. 29. 13:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!