Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szüleim ellenzik a kapcsolatomat. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
21 éves nő vagyok. Még egyetemen tanulok, a családommal élek. A barátom félig spanyol származású, ott is él és havonta jön meglátogatni. Mivel eddig ő jött, most én megyek hozzá. És ez a baj. A szüleim nem akarnak engedni és azt mondják szakítsam meg vele a kapcsolatot. Szerintük még kicsi vagyok. Mit tegyek?2016. aug. 28. 17:47
1/2 anonim válasza:
Amennyiben te allod (vagy ti) a kiutazasodat, ugy nem nagyon szolhatnak bele.
Az en parom torok, hozza en megyek havonta hozza, de nalunk ez nem vitaforras. Altalaban honap elejen megkerdezik hogy mikorra van jegyem legkozelebb es hogy esetleg kivigyenek-e. De itt teljesen mertekben en illetve a parom viseljuk a kapcsolatunk koltsegeit. Probalj veluk beszelni.
2/2 anonim válasza:
Lemaradt 21 eves lany vagyok en is:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!