Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek a szuleim ellenzik a kapcsolatomat a baratommal, de én szeretem ot es a szuleimnek sem akarok fajdalmat okozni. Kit valasszak?
Figyelt kérdés
Teljesen ki vagyok borulva. Csak a rosszat latjak benne, pedig tudom hogy imad azt latni rajta, csillog a szeme ha velem van es lesi minden kivansagom. De a szuleimnek ez is keves, azt mondjak nem szeret csak hulyit. Hulyitesbol szerintem nem csinalna ezeket. Ti mit tennetek a helyemben? 28 vagyok a parom 352010. nov. 13. 18:39
1/5 anonim válasza:
ne ne érdekeljen mit mondanak felnőtt van saját véleményed !
És ne érdekeljen hogy mások mit mondanak ! A te életed !
2/5 anonim válasza:
Meg kéne tudni,hogy miért ellenzik,mert valami más oka van.És közös programot szervezni,hogy megismerjék.
3/5 anonim válasza:
Talán kérd meg a szüleidet,hogy indokolják meg a véleményüket! Nem biztos,hogy amire te alapozod a véleményed,az valóban annak a jele,hogy szeret téged.
Ha viszont te szereted,és megbízol benne,akkor ne törődj senki véleményével. Ha tévedsz esetleg,azért csak magadat okolhatod majd. Ha viszont jól meglesztek,akkor is magadnak köszönheted.
4/5 anonim válasza:
28évesen semmi közük hozzá kivel vagy. vagy elfogadják vagy nem..
5/5 anonim válasza:
Utolsóó : nemugyanezt írtam le elsőnek ? XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!