Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan tudnék túl lenni rajta?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnék túl lenni rajta?

Figyelt kérdés

Volt egy régi nagy szerelmem. Még szinte gyerekek voltunk, majd együtt jártunk 1-2 évet. Barátságból alakult ki és amellett hogy jártunk, nagyon sokat megosztottunk egymással, mintha legjobb barátok lennénk. Ettől függetlenül nagyon különböztünk. Elég zűrös volt a párkapcsolatunk, sokszor hagyott el és sokszor jött vissza hozzám, de a saját bevallása szerint nem volt más a képben.

Szakítottunk már, pontosabban ő hagyott el egy jó ideje. Véglegesen. A gondom az, hogy nem tudom túltenni magam rajta. Egyáltalán nincs már köztünk semmilyen kapcsolat. Rengetegszer eszembe jut. Van olyan, hogy vele álmodom rendszeresen.

És van ez a heves, szapora szívdobogás érzésem, ami már azóta tart, hogy kb megismertem, amikor meg járni kezdtünk, még inkább fokozódott. Mindig amikor találkoztunk, pár perccel a találkozás előtt, felgyorsul a szívverésem és elég nagyokat ver. Ez a szakításunk után is így maradt a részemről. Olyankor is előjön, ha csak megtudok róla valamit, vagy meglátom. Úgy vettem észre, hogy más ezt nem váltja ki belőlem. Ez ellen lehet valamit tenni?

Az alapvető problémám, hogy szeretnék túl lenni rajta. Már semmilyen kapcsolat nincs köztünk, nagyon megharagudott rám. Nekem mégis sokszor az eszembe jut és mintha le lennék ragadva nála.

2016. aug. 27. 20:58
 1/1 anonim ***** válasza:

Tudod az idő. Az idő mindent előbb utóbb begyógyit. Az élet türelemre int. Tudod: "ne fuss olyan szekér után, amelyik nem vesz fel" Legyen tartásod tovább állni. Csak a káposzta jó felmelegitve. De azt ne csináld, hogy beleloholod magad egy új kapcsolatba mert azzal semmit nem oldasz meg (tapasztalatból beszélek)Nekem is volt ilyen kapcsolatom, de rájöttem nem kell eröltetni ami nem megy. Az a jó, hogy kipróbáltátok egymást tehát nincsenek kétségeid. Milyen lett volna ha...milyen lenne ha.....

Kezdj el élni, járj szórakozni, foglald le magad. Az élet, a sors a többit megoldja......engedd el......

2016. aug. 27. 21:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!