Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ezt így ki lehet jelenteni? 21/N

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt így ki lehet jelenteni? 21/N

Figyelt kérdés

Ha szeret a párod--->nem akar megcsalni.

Ha nem szeret--->szeretne megcsalni.

Szeretne megcsalni=vonzódik máshoz szexuálisan régóta, de nem lép félre.

Ez ilyen egyszerű? Mármint amit fentebb írtam.

2016. aug. 24. 21:32
 1/9 anonim ***** válasza:
Az első igen, a második nem, a harmadik se 100
2016. aug. 24. 21:33
 2/9 anonim ***** válasza:
2. nem igaz. Ha nem szeretem, akkor se csalom meg, hanem szakítok. Ennyire egyszerű, a 3.at nem értem. az első igaz. 23/F
2016. aug. 24. 21:34
 3/9 anonim ***** válasza:

szerintem nem...

23F

2016. aug. 24. 21:35
 4/9 anonim ***** válasza:
"Ez ilyen egyszerű?" Semmi sem ilyen egyszerű, főleg hogy az érzések mindenkinél más szintű és erősségű...
2016. aug. 24. 21:37
 5/9 anonim ***** válasza:
Ha nem szereted a párod csak vele vagy mert jobb mint egyedül, az még nem jelenti azt hogy meg is akarod/fogod csalni. Ez még nem hatalmazhat fel rá. Azok csalják meg a párjukat akik nem tisztelik őket függetlenül attól hogy szeretik őket vagy sem.
 6/9 anonim ***** válasza:
Ha szereted a párod, akkor megmondod neki, hogy másra vágysz, és szakítotok. Ha nem szereted, akkor nem mondod meg neki, csak elhagyod hirtelen, mikor kiderül. Bár ehhez már szinte utálat kéne...
 7/9 A kérdező kommentje:

Nincs hármas, az csak magyarázat, hogy kb. mit jelent adott esetbe a "szeretne megcsalni".

Tehát!

Ha a párod szeret, nem akarna megcsalni!?

Ha megakarna, akkor meg nem szeret?

Vagy szeret, de csalna?

2016. aug. 24. 21:43
 8/9 anonim ***** válasza:
Szerintem nem igaz, hogy ha szeretsz valakit, akkor nem csalod meg, hisz szerethetsz valakit úgy is, mint egy jó autót vagy egy szép vázát.
2016. aug. 24. 22:13
 9/9 anonim ***** válasza:

Nem igazán.

Legeygszerűbben így van:

Ha valóban szeret, akkor nem csal meg.

2016. aug. 24. 22:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!