Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt így ki lehet jelenteni? 21/N
Figyelt kérdés
Ha szeret a párod--->nem akar megcsalni.
Ha nem szeret--->szeretne megcsalni.
Szeretne megcsalni=vonzódik máshoz szexuálisan régóta, de nem lép félre.
Ez ilyen egyszerű? Mármint amit fentebb írtam.
2016. aug. 24. 21:32
1/9 anonim 

válasza:

Az első igen, a második nem, a harmadik se 100
2/9 anonim 

válasza:

2. nem igaz. Ha nem szeretem, akkor se csalom meg, hanem szakítok. Ennyire egyszerű, a 3.at nem értem. az első igaz. 23/F
4/9 anonim 

válasza:

"Ez ilyen egyszerű?" Semmi sem ilyen egyszerű, főleg hogy az érzések mindenkinél más szintű és erősségű...
5/9 anonim 

válasza:

Ha nem szereted a párod csak vele vagy mert jobb mint egyedül, az még nem jelenti azt hogy meg is akarod/fogod csalni. Ez még nem hatalmazhat fel rá. Azok csalják meg a párjukat akik nem tisztelik őket függetlenül attól hogy szeretik őket vagy sem.
6/9 anonim 

válasza:

Ha szereted a párod, akkor megmondod neki, hogy másra vágysz, és szakítotok. Ha nem szereted, akkor nem mondod meg neki, csak elhagyod hirtelen, mikor kiderül. Bár ehhez már szinte utálat kéne...
7/9 A kérdező kommentje:
Nincs hármas, az csak magyarázat, hogy kb. mit jelent adott esetbe a "szeretne megcsalni".
Tehát!
Ha a párod szeret, nem akarna megcsalni!?
Ha megakarna, akkor meg nem szeret?
Vagy szeret, de csalna?
2016. aug. 24. 21:43
8/9 anonim 

válasza:

Szerintem nem igaz, hogy ha szeretsz valakit, akkor nem csalod meg, hisz szerethetsz valakit úgy is, mint egy jó autót vagy egy szép vázát.
9/9 anonim 

válasza:

Nem igazán.
Legeygszerűbben így van:
Ha valóban szeret, akkor nem csal meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!