Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítás után.3 hónapp eltelte után újra jelentkezik. mit akar jelenteni?
Tudom,h a hócipőtök tele van az ilyen kèrdèsekkel, de sajnos már èn sem tudok a fèrfiakon kiigazodni. Így hozzátok fordulnèk segítsègèrt... szval az èn törtènetem.
Kint èlek nèmetben ès megismerkedtem májusban egy olyan emberrel akiről azt hittem ő az igazi... minden úgy törtènt mint a mesekben... lassan hòdìtotta meg a szìvemet... három hètig ugy randiztunk h nem csòkolt meg... setalni jartunk a kutyàinkkal főztünk egymásnak megjavitott dolgokat a lakásomban a kèrèsem ellenere... szval egyszeruen boldog voltam... es rajta is látszodott h az...
aztan... beteg lett a kutyaja akivel 6eve mar h egyutt voltak... a kutyat elkellett altatni o meg maga alatt volt... szerettem volna neki segìteni de egyedul akart lenni... megertheto... aztan egy honap eleltevel kozolte h egyedul akar lenni meg ugy sem mukodne mert nem egy az anyanyelvunk sok emlek koti ossze velem a kutyajahoz... en ezt elfogadtam nem vagyok mar gyerek ha az egyik fel nem akarja akk azon nincs mit eroltetni... hol ott a szivem szakadt meg hisz en szerelmes lettem es boldog voltam vele... azota eltelt 3 maganyos honap... semmit nem hallottam felole... annyit tudtam h van egy uj kutyaja... probaltam feledni nehezen... mai napig nem sikerult... probaltam ugy tekinteni h jo lesz ez igy... de varatlan fordulat... szilveszterkor ram irt h boldog uj evet es azota minden nap ir... es mesel... persze finoman... nem hozza fel a multat cs kedveskedve kerdezget h miujsag h vagyunk... kepeket kuld a kutyajarol stb... szval a kerdesem... En ertem felre, vagy probal ujra kozeledni?
Egyebkent egy 30 eves srcácrol beszelek...
Valaszaitokat elore is köszönöm...
Egy 23/lány...
Egyedül akart gyászolni. Beszélgessetek arról miért így kellett intéznie a dolgokat és, hogy ez neked nagyon fájt, stb.
Egyenlőre még tűnik veszettnek a kapcsolat.
ha van még háziállata aki meghallhat ,akkor hagyd
ha nincs, akkor egy esélyt megér
Ezt a blődséget tényleg megeszik a nők? Veszek három pockot és mig gyászolok szabad vagyok? Mert gyászolok?? Ezt a hülyeséget... hát annál inkább akarom hogy mellettem légy, ha valóban a társamnak tekintelek.
Meg nyelvi akadályok.. végülis ez lehet igaz, csak burkoltan fogalmazta, az ágy hadszinterén vannak a nyelvi problémák.
Etet a gyerek, más nővel volt szilveszterezni valami szigeten ami nem jött vagy nem úgy jött össze ahogy azt előre elképzelte. Aztán most újra rádmenne mert kéznél vagy. Ennyi a sztori.
Ha ebbe bele tudsz kombinálni ezen kívűl mást akkor meg is érdemled a sorsodat.
Ilyen butaságot, az ember feje belefájdul.
Lehet igazad van...
de az agyjelenethez visszatèrve sohasem volt problema... sztem nincs annal szebb dolog ha ket ember romantikazik az agyban es mindig egyszerre jut el a csucsra....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!