Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért érzem, ugy hogy pont...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért érzem, ugy hogy pont velem nem foglalkozim?

Figyelt kérdés
Ezt ugy is értem,hogy velem nem beszélget annyit az a fiu akit két éve ismerek és szeretek,de massal igen jobban elbeszélget massal olyan dolgokrol ani hozzám tartozna szinte olyan mintha kibeszelnenek.azt mondja pedig nem így van,nem is birja elmondasa szerint,meg is beszelgetnek.a csajnak van pasija.és én is szoktam szeretkezni,de olyan mintha csak azert jonne,pedig ez olyan lenne hogy engem nem venne komolyan,nem is beszelgetunk,csak szinte arról amit szeret csinalni ,meg sokszor ugy veszem eszre hogy beszelgetni sem tudna velem

2016. aug. 21. 19:35
 1/2 anonim ***** válasza:
Talan csak kihasznal es mas csajjal is peobalkozik
2016. aug. 21. 20:45
 2/2 anonim ***** válasza:
Valószínüleg jól érzed hogy veled nem foglalkozik.Kíváncsi lennék ahoz mit szólna ha nem szexelnél vele egy ideig.Olyan kihasználós szaga van ennek sajnos.
2016. aug. 21. 23:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!