Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Van olyan, hogy direkt távol tartod magad egy nőtől, csak mert pont az eseted?
Figyelt kérdés
Ez olyan "tiltott gyümölcs" jelenség, mikor nem lehetsz a csajjal, ezért inkább kerülöd nagy ívben, mert tudod, hogy ha közelebb kerülsz hozzá, totál belezúgsz. Főleg pasik véleménye érdekelne, hogy létezik ilyen?2016. júl. 13. 20:59
1/16 anonim válasza:
Engem is érdekel :) Hajrá fiúk ;) 25 N
2/16 anonim válasza:
Igen ez létező jelenség.
Az én esetembe volt olyan, akit csak azért kerültem mert nem akartam nagyon megkedvelni, mert féltem attól, hogy meg fog bántani, vagy rossz vége lesz a dolognak. Egy ideig jól is ment majd mikor közelebb kerültünk egymáshoz 1 hónap múlva nagyon rossz vége lett szóval bekövetkezett amitől tartottam.
3/16 anonim válasza:
Világ életemben magamra kényszerítettem ezt a fajta viselkedés. Végül a részemmé vált ez.
4/16 anonim válasza:
Ha az esetem, bepróbálkoztam nála, de nem jöttem be neki, akkor nyilván kerülöm, vagy semmi értelme barátzónázni, meg pl. ha később mégis újra közelednék hozzá az is csak úgy működik, ha van nagy időkihagyás. Na meg ezer más gyönyörű nő van, aki pattint azért kár bármi további erőfeszitést tenni.
20/F
5/16 anonim válasza:
Most konkrétan azt kérdezed, hogy akkor tartjuk-e magunkat távol, ha NEM lehetünk a csajjal, vagy direkt távolságtartónak mutatkozunk, miközben látszik, hogy bejövünk az adott csajnak? :) Nagyon nem mindegy.
6/16 anonim válasza:
Van, a kémia működik, de az élet (és a talán a nem is józan ész) közbeszól.
7/16 anonim válasza:
Igen. Van egy kolléganőm, aki pont az esetem típus, de ilyen-olyan okokból 0 esélye van, hogy összejöjjön, így inkább kerülöm azokat a projekteket, ahol ő van, egyszerűen nem akarom csorgatni a nyálam úgy, hogy maximum nézhetem
8/16 anonim válasza:
Nincs. Ha valaki nagyon tetszik, annál próbálkozom. Ha nem sikerül a dolog, akkor pedig kerülöm.
9/16 anonim válasza:
Volt ilyen. De igazából inkább amiatt, mert számítottam rá, hogy foglaltak a kiszemelt lányok. Beigazolódott kivétel nélkül minden esetben, és a mai napig büszkén veregetem a vállamat, hogy nem nyomultam, kivártam, nem rontottam ajtóstul a házba, s nem égettem be magamat. Sokszor hasznosabb, ha vársz néhány hetet, minthogy besülj, aztán rajtad röhögjön a fél lakótelep/munkahely/iskola/stb.
10/16 anonim válasza:
Én ilyen vagyok, mert az idősebb nők a zsánereim, ami tudom, hogy nem lehetséges... Így bunkó vagyok velük, így tartom magam tőlük távol magamat (pl.: a főnöknőmtől).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!