Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Férfiak! Van olyan, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Van olyan, hogy direkt távol tartod magad egy nőtől, csak mert pont az eseted?

Figyelt kérdés
Ez olyan "tiltott gyümölcs" jelenség, mikor nem lehetsz a csajjal, ezért inkább kerülöd nagy ívben, mert tudod, hogy ha közelebb kerülsz hozzá, totál belezúgsz. Főleg pasik véleménye érdekelne, hogy létezik ilyen?
2016. júl. 13. 20:59
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
És felétek hogy lehet közeledni? Mármint... mi van, ha úgy érzitek nem lehet belőle semmi, de közben meg mégis, mert a csaj is 100%-osan azt akarja? Mégis hogy hozza ezt tudtotokra a lány?
2016. júl. 13. 23:27
 12/16 anonim ***** válasza:
Na, pont ezt kérdeztem, erre az idióták lepontoznak, szánalmas. :D Hát ugyanúgy, ha adja a lány a jeleket, egyből máshogy állok a dologhoz, ott már nem csinálnám ezt, max ha húzni akarnám az agyát, de annak - ha tényleg akarja -, nem sok értelme van.
2016. júl. 13. 23:42
 13/16 anonim ***** válasza:
Van ilyen.
2016. júl. 13. 23:43
 14/16 anonim ***** válasza:
Nálam létezik, vagyis én ilyen vagyok, még véletlenül se kerüljön arra sor, hogy bevalljam neki az érzéseimet, megaláztatáson kívül mást úgy sem kapnék, elég volt az ilyesmiből kis csikó koromban. Ha megtetszik egy nő igyekszem inkább gyorsan elfelejteni, aztán valahogy feldogozni,hogy más simán felszedi, mert az nem olyan ronda, mint én.
2016. júl. 14. 00:11
 15/16 anonim ***** válasza:
"És felétek hogy lehet közeledni? Mármint... mi van, ha úgy érzitek nem lehet belőle semmi, de közben meg mégis, mert a csaj is 100%-osan azt akarja? Mégis hogy hozza ezt tudtotokra a lány?" Egyszerűen mondja el, hogy nem vagyok közömbös a számára, ennyire egyszerű, legalábbis nálam. Én az egyenes, korrekt dolgok híve vagyok, persze nincs a Földön olyan nő,akinek annyira elment volna az esze, hogy megtetszenék neki.
2016. júl. 14. 00:14
 16/16 anonim ***** válasza:

"És felétek hogy lehet közeledni? Mármint... mi van, ha úgy érzitek nem lehet belőle semmi, de közben meg mégis, mert a csaj is 100%-osan azt akarja? Mégis hogy hozza ezt tudtotokra a lány?"

Ugyanúgy, mint bárki máshoz. Például leállhat velem beszélgetni, elhívhat egy kávéra, kezdeményezhet millió módon, és venni is fogom a lapot, de magamtól inkább kerülöm, mert nem szeretném azt megélni, hogy valami céges small talkot folytatunk, kedvesen rám mosolyog, de közben meg pontosan tudom, hogy az a mosoly nem nekem szól, hanem a kollegális jó viszonynak.

2016. júl. 14. 17:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!