Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudunk megszabadulni egymástól?
az exem volt az első barátom, szakitottunk pont egy éve 7 hónap járás után. rá 3 hónapra jött hogy béküljünk ki, együtt voltunk 3 hetet, szakitott. eltelt újból két hónap, megint jött ezzel a béküljünk ki dologgal.. belementem, egy nap után facebookon irt h neki ez nem megy. újabb 3 hónap után bejelölt facebookon, eljött hozzám, lefeküdtem vele, 2 napra rá szakitott, kitörölt. ezután eltelt újabb 5 hónap, egy hete véletlen összefutottunk, csókolóztunk stb. próbáltam rávenni h béküljünk ki, de csak szexet akar.
Miért nem tudom őt elengedni? én nagyon szeretem, viszont ő teljesen megváltozott, más ember lett, nagyon szenvedek, mert szeretem őt és képtelen vagyok más fiúkra ránézni. mi a francot tegyek, hogy végleg kiűzzem a fejemből őt? :/
Köszi előre is 20l
Mert ő volt az első barátod. Sajnos ez a lehető legrosszabb, hogy folyton megkeresitek egymast. Ilyen fellángolnak megint az érzelmek. Tényleg hagynia kellene téged.
Szerintem kicsit talán kapcsolat függő vagy, vagy maganyos vagy szeretethiányos és mivel ő az egyetlen potenciális jelenleg számodra, mindig ugrasz, ha egy kis reményt ad neked. Elég szemét ez az egész tőle.
Szerintem kezdj el ismerkedni, lesznek nála meg sokkal jobbak! Kösd le magad, sportolj, bulizz, hobbizz, barátnőzz, kirándulj akármi! Szóval egyszercsak talalsz majd valakit, jobbat.
Nincs olyan, hogy próbál(gat)om elfelejteni. Tudatosan tovább kell lépni.
Ezt úgy lehet megtenni, ha nem keresem a másik társaságát, nem fekszek össze vele, hogy a gyógyulófélben lévő sebről tépkedjem a ragtapaszt, ha szembejön velem nem állok le vele trécselni(nem kell bunkónak lenni, de egy szia hogy vagy legyen a maximum, majd mennem kell jelszóval továbbsétálni, persze mindezt menet közben), nem reagálni az üzenetekre...
Ő azért "nem tud megszabadulni", mert ha rájön a kangörcs ingyen lenyom veled egy menetet.
Fejben döntöd el, hogy jobban akarsz lenni vagy lábtörlővé tenni magad más számára. Te az utóbbit választottad.
Hát akkor hajrá! 20 éves fiatal lányként aláztasd csak magad, legyél használati tárgya valakinek, toporogj csak egy helyben!
Mindenki volt már szerelmes, sokan táncoltak vissza szakításból, de azért akinek van egy kis esze nem csinálja ezt újra és újra. Ha jól számolom 4x adtad még neki oda az első szakítást követően.
Mindenkinek fáj, de most őszintén mit "szeretsz" rajta? Ez nem szeretet, ez nem szerelem, ez bizony társfüggőség! Szedd már magad össze!
"nem találok olyan embert aki pótolná..."
Az meg hogy lehet? Sajnos sok olyan fiú van, aki szereti kihasználni és megalázni a naív lányokat, pont mint az exed... ILYET éppen bárhol találhatsz, ha te a kapcarongy szerepét élvezed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!