Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor mit akar? Csak barát vagy többet is szeretne?
Van egy nő akire facebookon ráirtam.
Mint kiderült van barátja,de azt mondta barátkozás céljabol nagyon szivesen beszélget velem.
Pár nap után nekem nagyon megtetszett,külsőre -belsőre.
Felhoztam neki ,hogy fejezzük inkább be mert én többet szeretnék ,ő viszont csak barátságot.
Kérte,hogy beszéljünk tovább mert ő nagyon szeret velem beszélni,jól érzi magát a társaságomban stb.
Mostanra már szinte egész nap egymassal irogatunk,akár késő éjszakáig.
Küld magáról képeket nekem(sima képek,nem meztelen vagy ilyesmi),telefonon is beszélünk mindig,videohivás is volt.Ő szokta mondani,hogy szeretne telefonon beszélni vagy cmon látni.
Most mit akarhat?Nem értem őt.
Szerintetek mit tegyek?
Ő 28/N én 23/F
Legyezed a büszkeségét, édes a tiltott gyümölcs, unalmas a pasija. Bármelyik verzió lehetséges. Aztán nem kizárt, hogy tényleg bír, akkor viszont önző... Én e helyedben inkább lelépnék.
26/N
Hagyjad szerintem, én is ugyanígy jártam egy csajjal elég csúnya vége lett... Hosszú történet, ha gondolod elmesélem, de szerintem nem érdemes az ilyennel foglalkozni.
Amúgy hogy hívják? Lehet, h ugyanaz... :-D :-D Bár én nem fészen ismertem meg, hanem itt.. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!