Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Életem legnagyobb szerelme szakított mert nem lehet közös életünk, bár ő is nagyon szeret. Hogyan lehet ezt túlélni, meddig fáj?
A gyerekek előtt próbálom mindig úgy csinálni, hogy ne lássák a szomorú oldalát. Vele nehéz erről beszélni, sokszor csak mosolyog rajta amik történnek: pl. cipő a hűtőszekrényben, tárva-nyitva hagyott lakás, bepisilés, szédülés-összeesés, stb. inkább nem is írom. Ez a helyzet egyébként állítólag a kezdet.
Igen, tudom, a probléma ott kezdődött, hogy nem szerelmi a házasság...
A megcsaláshoz nem szólnék hozzá csak annyit, hogy a te oldalad is meg lehet érteni.
Nem értem viszont, hogy ha az emberek 99 %-a nem vállalja otthon az ilyen beteg kezelését, akkor te miért nem vonod le ebből a konzekvenciát. Te is bele fogsz rokkanni, sem a feleségednek nem lesz jó, sem a gyerekeknek, sem neked. Ráadásul munka és család mellett valószínűleg nem is tudod úgy ellátni, ahogy kellene.
A gyerekeknek ez szerintem nem jó példa, hiszen csak a boldogtalanságot látják. Szomorúság a családban, hiszen nincs szeretet, csak a reménytelen betegség és a küszködés. Ez lenne a példa?
"Ha olyan egyszerű lenne! Hányan mennének, csonka-bonkák, nyomorultak, árvák, éhezők!" vagy Hallott-e már bárkitől azt, hogy az életben a megismerés maga, ami jó? Nem ideig-óráig jó- hanem örök érvényűen jó.
A gnózisz, ahogy a görögök mondták, a világ megismerése. Ennek elengedhetetlen része az önmegismerés. "Ki vagy te? A határtalan, aki a határok közt megjelent"- mondja Weöres Sándor Vagy olvasson Szabó lőrincet
Egyéntől függ, hogy meddig tart a fájdalom. Minden embernél más. Tulajdonképpen azt is mondhatjuk, hogy ez a lány volt a testi/lelki támaszod, ezért is értékelheted fel "életed szerelmének".
Mindenképp keresned kellene egy olyan tevékenységet, hobbit, baráti kört, ami feltölt, sikerélményt ad, amiből táplálkozhatsz.
A leírtak alapján otthon mindenkit te szolgálsz ki és te látsz el, magadra is kell gondolnod, hogy legyen erőd mindehhez.
Én nem ítéllek el.
Ha nekem kellene ezt az utat járnom.....
Miert is lettek gyerekek ? Sajnalatbol ?
Ps az esku akkor is esku ha nem halalos szerelembol tortent az a te problemad anit igertel azt be kell tartani ettol vagy ferfi ez tesz becsuletes embere.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!