Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakitottam vele, de hianyzik, mit tegyek?
Megismertem egy ferfit , 43 eves es en 40, titokban talalkozgattunk, es igy is maradt . ( elvalt vagyok 1 gyerekkel )
Mikor ajanlottam közös programot par honap utan, sose ert ra , volt h eltunt napokra ....
Egyszer mutatott egy hajojegyet ami 2 szemelyre szolt mikor kerdeztem h hol volt hetvegen ...
Lassan kapiskalni kezdtem h esetleg hazas vagy kapcsolata van , amit tagadott .
Nem vett soha viragot , apro figyelmesseget es betelt a pohar 3 honap utan , es letiltottam a szamjat es a face bookon is , pedig nagyon unom h minden kapcsolatom ugy vegzödik h olyan tré h még baratsagga se szelidithetö , h legalabb kellemes elmeny maradjon es ha talalkozunk meg az utcan ne legyen kellemetlen , de sajnos mindegyik ugy vegzödik haragggal letiltassal stb . Nem rajtam mulik en turök a vegletekig .
Tegnap utanam jött a fodraszhoz es akart beszelni velem , hetfö volt es mi sokszor talalkoztunk hetfön.
( erdekes )
Azt mondtam neki h nincs miröl beszeljunk , igazan nem is tudom ha van közös temank . Es fakepnel hagytam .
Meglepödtem h lattam , de valahol örultem es sajnalom h nem mutathattam ki mert mar tudtam h veget kell vessek a kapcsolatnak .
Tenyleg nem ertem h mit kepzelt h semmit nem nyujt csak a jelenletet es hazugsagokat es nekem ennyi eleg lesz? Ugy viselkedett mintha neki ez KIJÁRT volna tölem mintha karmikus adossagom lett volna felé.
Ha keres , es követ ( amit többször megtett , es figyeltet ismeröseivel h mikor hol vagyok ) , ha megéri neki a kémkedés akkor miert nem érte meg h valamit nyujtson is , ha mar arra fontos vagyok h kövessen ? ( tudom h kemkedik bizonyitekom van de erre nem térek ki )
Mi az h figyeltet követ akkor erdekelt vagy mi ez ?
Megnyugtatlak csak azert kovetett meg figyeltetett hogy ne utanna nyomozgassal hogy ne derithess ki rola semmit ;)
Sajnalom hogy igy vegzodik a te korosztalyodvan levokkel nalad sokkal fiatalabbak jobban megbecsulnenek dehat azok fiatalok xD
"letiltottam a szamjat es a face bookon is"
Fú de értelmes vagy geccc, és még te csodálkozol...
Mindenki azt kapja amit érdemel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!