Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet még esélyem? N
Ha összejön ezzel a lánnyal, ki fogom verni a fejemből. Irtó rossz lenne arra várni, ami talán el se jön, hogy szakítanak. :(
Mindig is bejött, de amikor egyedülálló lett, akkor kezdett csak el igazán érdekelni. Rossz végignézni, hogy kaptam egy lehetőséget, de nem tudtam felhasználni. :/
Csak komoly, hosszútávú kapcsolatban utazik a srác, úgyhogy eszemben sincs várni, hátha lesz egy újabb lehetőség... Ha összejönnek, elfelejtem őt és kész. :)
Addig azonban, míg van esély, remélek, és közeledek finoman. :)
Az előző barátnőjével nem igazán illettek össze, inkább barátok voltak, mint szerelmesek. Eleve egy barátságból alakult párkapcsolat köztük.
De ez a netről megismert lány jól elcsavarta a fejét, úgy veszem észre. Talán mellékes, de szebb is sokkal, mint az előző barátnője. Kérdés, vajon a lány is úgy viszonyul, mint a srác hozzá? - mert ha igen, akkor esélytelen vagyok.
Mindenesetre a srác folyton online kapcsolatban van a lánnyal, mikor nincsenek együtt. Sokszor nevet az üzenetein. És olyan "előjogokat" élvez, amilyeneket az előző barátnője sem, pedig még nem is járnak.
Szóval minden a lányon múlik, mert én közel sem érdeklem annyira, mint ő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!