Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
18-25 éves pasik! A ti érdeklődéseteket mi keltené fel egy 14 éves lányban, aki korához képest komoly?
Minden 14 éves kislány azt hiszi, hogy érettebb a koránál.
21/L
Édes arany bogárkám, ha annyira érett lennél, tökéletesen felfognád a kis eszeddel, hogy egy dolgozó felnőtt férfi nem lehet párja egy általános iskolás kislánynak, aki még csak most találja ki, mi legyen, ha nagy lesz.
És örülnél, ha sikerül felkeltened egy 15-16 éves fiú figyelmét, aki nem csak megfarkalna, hanem átélheted vele az első szerelmet is.
De ha te ennyi ácsingózol a felnőtt férfiak után, akkor te apakomplexusos vagy, nem érettebb a korodnál.
Ülj le, egyes.
Az a 21 éves a korához képest éretlen. De nem ez a többség. 20-25 évesek leggyakrabban már saját maguk tartják el legalább részben; intézik a saját ügyeiket, komolyabb dolgokra kell beosztani a pénzüket, mint hogy "megveszem ezt a bershkás felsőt, vagy hozzácsapom a zsebpénzhez, és veszek egy iPhone-t"; a döntéseiknek akár egyetemen, fősulin is sokkal nagyobb tétje van a döntéseinek, mint egy tininek, akinek kb. abból áll az egész, hogy juj, kaptam tz-re egy kettest.
Én anno sztem a koromnál érettebb voltam anno, én is tudtam politikáról beszélgetni, de élettapasztalatban messze nem voltam elég érett ahhoz, hogy kapcsolatba kerüljek egy 20onéves sráccal. És sztem lett is volna elég eszem ahhoz, hogy visszautasítsam, ha vmelyik elkezdett volna fűzni. Értelmes huszonéves nem fog tinikkel kezdeni. Csak az, aki meg van rekedve tiniszinten (vagy mert minden szinten éretlen, vagy mert semmit nem ért el az életben, és ezzel egy tinit előbb lenyűgöz, mint egy érett korabeli lányt, nőt), de ha te tényleg érett vagy, akkor már 3 év múlva nem lesz neked elég a srác, mert meglátod, milyen éretlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!