Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Segítenének eldönteni egy dolgot?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Segítenének eldönteni egy dolgot?

Figyelt kérdés

Van egy férfi akivel évek óta barátok vagyunk. Úgy 2-3 éve flörtöl velem, próbál megcsókolni amikor találkozunk. (Úgy 2 havonta egy baráti iszogatós estéről van szó). Emiatt tavaly ilyenkor komolyan elbeszélgettünk és mondta hogy én komolyan érdeklem, megpróbálná a kapcsolatot, de én a hogy mindig, akkor is elutasítottam.(Igaz szoktam viszonozni a flörtjét, de nem lépem át a határt).

A lényeg, hogy pár napja találkoztunk és csak azt említette hogy velem töltené az éjszakát. Most én lettem értéktelenebb a szemében vagy csak az elutasítások miatt hagyott fel a kapcsolat témával és próbálja hátha legalább erre igent mondok? Bocsi hogy hosszú lett

Én 19l Ő 25f

2016. aug. 11. 19:52
 1/5 Magic85 ***** válasza:
100%
Szia. Nem tudom, hogy mit szeretnél tőle. Ha valakinek viszonozzák a flörtöt, számomra azt jelenti szimpatizálok a másikkal és tetszik nekem. Te mit szeretnél ettől a fiútól? Mert ha semmit akkor szerintem beszéld meg vele. Kommunikáció és őszinteség. Nagyon fontos és nem lesznek félreértések.
2016. aug. 11. 20:11
 2/5 Blade Bone ***** válasza:
55%
Hallja e fiatalasszony, mit kell eldönteni?
2016. aug. 11. 20:18
 3/5 A kérdező kommentje:

Beszéltem vele a flörtről, de azt mondta nem baj ha nincs folytatása,ő így is élvezi.

Az a kérdés, hogy már nem vagyok elég jó neki egy komoly kapcsolathoz vagy csak nem próbálkozik ezzel?

2016. aug. 11. 20:44
 4/5 Blade Bone ***** válasza:
100%
Szerintem így is ugyanúgy áll a dologhoz, csak taktikát váltott, hátha így megtud nyerni. :)
2016. aug. 11. 20:50
 5/5 fru_ ***** válasza:

Szerintem arra gondol, hogy te komolyat nem akarsz, de valamit mégis, azért húzzátok egymás agyát, hát akkor mit akarhatsz?

Nyilván...

2016. aug. 14. 19:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!