Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segítenének eldönteni egy dolgot?
Van egy férfi akivel évek óta barátok vagyunk. Úgy 2-3 éve flörtöl velem, próbál megcsókolni amikor találkozunk. (Úgy 2 havonta egy baráti iszogatós estéről van szó). Emiatt tavaly ilyenkor komolyan elbeszélgettünk és mondta hogy én komolyan érdeklem, megpróbálná a kapcsolatot, de én a hogy mindig, akkor is elutasítottam.(Igaz szoktam viszonozni a flörtjét, de nem lépem át a határt).
A lényeg, hogy pár napja találkoztunk és csak azt említette hogy velem töltené az éjszakát. Most én lettem értéktelenebb a szemében vagy csak az elutasítások miatt hagyott fel a kapcsolat témával és próbálja hátha legalább erre igent mondok? Bocsi hogy hosszú lett
Én 19l Ő 25f
Beszéltem vele a flörtről, de azt mondta nem baj ha nincs folytatása,ő így is élvezi.
Az a kérdés, hogy már nem vagyok elég jó neki egy komoly kapcsolathoz vagy csak nem próbálkozik ezzel?
Szerintem arra gondol, hogy te komolyat nem akarsz, de valamit mégis, azért húzzátok egymás agyát, hát akkor mit akarhatsz?
Nyilván...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!