Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Fiúk/férfiak! Titeket zavarna/...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk/férfiak! Titeket zavarna/taszítana egy ilyen lány?

Figyelt kérdés

Tegyük fel, van egy aranyos, kedves lány, akinek a személyisége és a külseje is tetszik nektek.

De ennek a lánynak szőrproblémái vannak, gondolok itt arra, hogy olyan helyen is szőrösödik sajnos, ahol más "normális" lány nem, pl mell, has, hát...

A hasán erősebb szálak nőnek, de ezeket rendszeresen leepilálja, és a lábát, kezét is.

De pl a hátán, mellén lévő szálakkal nem tud mit kezdeni. Ezek a szálak pihések, vékonykák, de hosszabbak és sötétebb színűek (nem feketék, világosbarnák, csak azért ugye csak más mint a láthatatlan szőke pihe :)).

Elutasítanátok emiatt a lányt, undorítónak tartanátok? Esetleg ha randin/első együttlétkor, kapcsolatban vettétek rajta észre, kidobnátok emiatt?

A válaszokat előre is köszönöm!

19/l

2016. aug. 8. 21:02
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
35%
Miért olyan formátumú a fájl neve, mint a FB-ra feltöltött képeké? Egyáltalán a te képeid ezek?
2016. aug. 8. 22:28
 12/15 WheneverYouWant ***** válasza:
9%
Visszataszítónak találnám ha hozzáérek egy lányhoz és nem sima bőrt hanem szőrt éreznék... Nem tudnám tolerálni, sajnálom hogy ezt kell mondjam... Lézeres szőrtelenítés... jó sokba kerül de talán végleges.. nem tudom ennyire nem értek hozzá.
2016. aug. 8. 22:52
 13/15 anonim ***** válasza:
4%
100%-os és véglegesen nem lehet eltüntetni. Ne haragudj, de engem nagyon zavarna.
2016. aug. 8. 23:09
 14/15 anonim ***** válasza:
15%
És ehhez minek kell így fotózni, hogy a mellbimbód meg mindened benne legyen a képben? Jó erkölcstelen vagy. És buta is, hogy ilyen képeket kiteszel az internetre. Sok perverznek. Valószínű zavar téged, mivel kiírtad a kérdést, akkor tegyél ellene.
2016. aug. 9. 00:49
 15/15 A kérdező kommentje:

Na most akkor, tisztázzunk valamit.

Feltettem egy kérdést, amire kaptam is választ, mindenkinek köszönöm. Annak is aki biztatott hogy nem vészes, annak is aki bevallotta hogy nem tudna tolerálni. Nincs ezzel baj, meg lehet érteni.:)

Na de....erkölcstelen? Mi az erkölcstelen abban, hogy név nélkül, arc nélkül kiteszek egy képet egy fél mellemről egy olyan oldalra, ahol senki nem tudja ki kicsoda? Másképp nem tudtam megmutatni hogy mire is gondolok. Az erkölcstelenség szerintem nem itt kezdődik. :/

Troll válaszadónak annyit üzennék, hogy mással próbálkozzon, ez nem volt vicces. :)

És igen, nagyon zavar, tenni szeretnék ellene, de "véglegesre" sajnos nincs pénzem, egyenlőre nem is lesz, anyukámmal élek, suli mellett dolgozom is, de sajnos minden pénzre szükség van itthon...

Persze ha egyszer majd lehetőségem lesz rá, elmegyek lézeres kezelésre. De addig is ez nem opció nekem.

Próbáltam legyantáztani meg itthon leepiláltam, de nagyon csúnya lett utána, tiszta piros pötty, hetek múlva is alig akart eltűnni. Így leszedni sem egyszerű. Borotválni nem szeretném, mert csak rontana a helyzeten.

Szőkíteni szoktam időnként, de ugyebár ez csak részben megoldás, mert nem látszik ugyan, de ott marad attól, bizonyos helyzetekben észrevehető.

Szóval ennyi lenne a helyzet.

Mégegyszer köszönöm a válaszokat!

2016. aug. 9. 08:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!