Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiakhoz szól a kérdés. Ti mit szólnátok hozzá, ha? N
Ha egy nő, aki amúgy nektek nagyon tetszik, lefeküdne veletek, amire már régen vágytok, mert szerelmes belétek (titkon) és hát az az egyik célja, ha más már nem jöhet össze, hogy teherbe essen.
Az oka erre, hogy olyantól akar gyereket, akit szeret.
Én nem örülnék neki és nem mennék bele. Nem akarok olyan helyzetbe kerülni, hogy később mégis tartsd a markodat. Írhatunk mi akármilyen szerződést, jogilag a gyerek akkor is az enyém lesz és gyerektartást kell majd utána fizetnem.
Ha viszont szerelmes lennél belém, akkor nem érteném, hogy mire fel a trükközés.
#10es ötletét osztom jómagam is.
26/F
WTF nekem tetszik és ő fekszik le velem mert szerelmes belém?
Érdekes hogy egy kismotorra engedély kell, de minden hülye lehet szülő... Ezt veheted magadra is.
Amúgy meg mit mondasz ha megkérdezik miért nincs apa? Hazudsz neki? vagy elmondod hogy ,,jajj nem is tudja hogy vagy mert anyuci eltitkolta... valójában nem is akart téged csak én kitaláltam hogy teherbe esek mert nekem gyerek kellett"
Egy fontos szempont:
Minden születendő gyermeknek elemi szükséglete az édesapja,és az édesanyja aktív jelenléte mellett,egy egymást szerető szülői háttér.Ez ad biztonságos alapot testi,és szellemi fejlődésének.
Aki eleve édesapja nélkül akarja felnevelni gyermekét,gonosz,őnző ember,akit csak állatias ösztönei irányítnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!