Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti nem undorodtok egy "átlagos" kapcsolattól? És egy átlagos életszinvonaltól?
Figyelt kérdés
2016. aug. 6. 10:40
1/16 anonim válasza:
De, ezért nincs átlagos kapcsolatom. az átlagos életszínvonal az van, de napi szinten okádhatnékom van tőle.
2/16 Titusztitusz válasza:
Nem...Mi a csudának kéne szerinted undorodni ilyesmi dolgoktol? Ezt sehogyse értem...
4/16 anonim válasza:
Szerintem ez kérdező akar lelépni egy ufoval. :D
6/16 anonim válasza:
Nem.
Lehet az "átlagos kapcsolat" ellen tenni, csak egy kis energiát kellene fektetni belé.
7/16 anonim válasza:
Ha neked átlagon kívüli kapcsolat meg életszínvonal kell csinálj olyat magadnak. Sokan erre törekednek és mégis csak átlagos életet,kapcsolatot tudnak teremteni. Ilyen az élet valakinek bejön valakinek nem annyira.
8/16 anonim válasza:
Nő szempontjából vagy férfi szempontjából?
9/16 anonim válasza:
Először is tisztázni kellene mi számít átlagosnak, hogy tudjam, hogy nekem olyan van-e.
10/16 A kérdező kommentje:
Igen,nő vagyok.:) és abból a szempontból kérdezem,hogy pl ti megelégednétek-e egy totálisan atlagos kapcsolattal,ahol mondjuk két előnytelen külsejű pár összejön egymással,tök fiatalon,és egyfolytába mondják egymásnak,hogy így szeretlek kicsim,úgy szeretlek,a pasi egy szál rózsával odaállít a lány elé,aki meg mindjárt a nyakába ugrik,járkálnak együtt mindenhova,természetesen nem viszik semmire sem az életben,majd persze elmúlik a rózsaszin köd,és aztán összevissza megcsalják a másikat,de még ezek után sincs bátorságuk szakítani egymással.Bocsánat ha rosszul fogalmaztam meg,de szerintem ezek az "átlagos közhelyek" totálisan undorítóak.:(
2016. aug. 6. 12:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!