Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha nem hagy békén? Még mit tehetnék?
Egy 22 éves lány vagyok. 5 évvel ezelőtt kezdődött az egész. Volt egy fiú barátom. Semmi sem volt közöttünk, csak barátság. (A részemről, mint kiderült) 5 évvel ezelőtt egy Valentin napon elém állt és mindent bevallott. Azt mondta, hogy szeret, de ez már régen így van csak nem merte elmondani. Én mondtam, hogy sajnálom, de én nem érzek így. És azt éreztem véget kell vetnünk a barátságunknak.
Onnantól kezdve nem volt kedvem találkozni vele és tényleg meg is szakadt a kapcsolat közöttünk egy időre. Azt mondta, hogy biztosan azért mert van valakim. Pedig akkor még nem volt.
Egy évvel később megismertem a barátomat (30). A fiú meg írogatott közben. Aztán elmondtam, hogy van barátom, nem akarom, hogy írjon. Na ez azóta sem ért véget. Már nagyon durva dolgokat írt. Olyanokat, hogy csak ő tudja, hogy mi kell nekem, biztosan nem vagyok boldog, addig vár amíg csak akarom, értsem meg, hogy megvárja amíg tönkremegy a kapcsolatom, a barátom nem érdemel meg, stb... Volt hogy a barátom is olvasta.
A barátnőimmel ma azt üzente, hogy amióta szerelmet vallott nekem, azóta nem volt nővel, mert rám vár. Ez biztosan nem normális. Most ezzel mit kezdjek? Már nagyon idegesít, mert próbál mindenkitől infót gyűjteni rólam és üzenget, akivel csak tud. De ez már lassan napi szinten történik meg. Van hogy virágot vesz nekem, és hívogat is. Már nem tudom mit tehetnék. Egyébként kezdek tőle megrémülni. Annyira megszállottnak tűnik. Azt kívánom bár jönne az életébe egy lány. Egyébként nagyon helyes, ezzel biztosan nincs gondja.
Már kértem annyira szépen, csúnyán mindenhogy. De nem ért meg. Azt mondja, hogy tudja, hogyha ennek vége lesz hálás leszek amiért várt. Néha azt szeretném hinni, hogy ő sem hiszi el. Múltkor azt írta, hogy idegbeteg a gondolattól, hogy lefekszek a barátommal.
A barátom már azt mondja, hogy meg akarja verni. Persze addig biztosan nem fajulna a dolog, mivel ennél intelligensebb.
Kérlek adjatok tippeket, hogy még mit tehetnék!!!

Első körben mindenképp tiltsd le minden közösségi oldalról, tiltsd le a számát, ha nem tudod, akkor ne vedd fel a telefont, és ne olvasd el az smseit. Mondd meg az ismerőseidnek, amint üzenetet akarnak tőle átadni, amint szóbajön a neve, hogy nem érdekel, nem akarsz hallani róla.
Ha ennek ellenére is zaklat és a közeledbe próbál férkőzni, akkor rendőrség, mert az már zaklatási ügy...

"Egyébként nagyon helyes, ezzel biztosan nincs gondja. "
Tipikus női logika: "Én mondtam, hogy sajnálom, de én nem érzek így"

Sajnos ez nem az a kategória, hol a rendőrség közbeavatkozik. Még családon belüli erőszak esetén is csak ha már vér folyik, akkor mozdulnak meg. Ilyen tini dolgok meg végképp nem hatják meg őket. Ami érthető is, mert még komolya esetekre sincs létszámuk/keretük.
Mindazonáltal megemlíteni meg lehet ezt az opciót a fickónak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!