Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen következményekkel jár az ha egy katolikus pap szerelmes lesz es ezt el is mondja a szerelmének?
Az én tágabb rokoni körömben van olyan személy, aki katolikus pap volt, de úgymond "kilépett", hogy párkapcsolatban élhessen. Nem konkrétan szerelmes lett, hanem elmondása szerint a papságban nem találta meg azt az utat, amit ő végig szeretne járni az életében, és miután rengeteget imádkozott és kérte Istent, hogy mutasson neki másik utat, végül úgy döntött, hogy lemond a papságról és a családos életet választja helyette. Nem tudom, hogyan zajlik pontosan a procedúra, de a lényeg, hogy van rá úgymond hivatalosan lehetőség. Később megismerkedett a szerelmével, összeházasodtak, és ma már van 3 gyerekük. De persze a mai napig gyakorolja a család a katolikus vallást.
Ez a pedofilozás meg amúgy röhejes, évek óta lejárt lemez már...
Sok római katolikus kispap àtkeresztelkedik görög katolikusnak ritkàbban reformàtusnak. Ott lehet. Màsik "megoldàs" csalàdos ember is lehet rom kat pap. Csak feleségének is be kell vonúlnia apàcànak.
Van egy pap jó módú, magas kategóriàs autókkal jàr na őt gyakran veszik körbe 20év alatti lànyok.
#Miquel:
Most ezt nem értem ,a pap volt szerelmes a nagybátyádba?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!