Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan becézzem a barátomat, ha még nem olyan rég jöttünk össze, de nem szeretném az ilyen átlagos Életem, Kicsim stb. , hanem valami különlegesebbet? Daninak hívják.
Például én "Varázslóm"-nak hívom, mert autószerelő, és amennyire én értettem az autókhoz mikor összejöttünk, nekem tényleg mágiának tűnt, amiket csinált :DD
Vagy szoktam még Gyíkembernek, vagy Gyíkocskának hívni :DDDDDD Szintén belsős poén, a Wankel motorban a rotorok háromszög alakúak nagyjából, ő oda meg vissza van a wankeles autókért, ezért poénból mondtam, hogy biztos az illuminatit szolgálja, és alakváltó gyíkember - egyébként is olyan furán "csíkos" a bőre a vállán és a mellkasán, mintha pikkelyei lennének :D
Ilyesmik... Az exemet Nyuszinak hívtam, mert tudta fel-le mozgatni az orrát.
Majd nektek is lesz valami közös belsős dolog, amit ti ketten értetek, és majd kialakul a saját becézésetek és a saját "szlengetek".
Addig meg marad az Édes, Szívem, Drágám, stb. :)
Én a barátnőmet pinásomnak,bár kicsit fura társaságban neko
Majd hozzászokik :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!