Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az mennyire normális, ha ránézek akrámilyen nőre, az
jut eszembe, hogy biztos egy hatalmas ribizli és még csak
meg sem szólalnak a nők, tudom, hogy hazudni fognak?
# 7
Te is kamuztál magadról, ő is kamuzott.
Nála más elbírálás alá esik?
2016. aug. 3. 01:00
Na és? Talán a nőket nem ejtik pofára? Ja, az más,
- ő tehet róla
- jól kell tudni választani
- miért hagyta magát hülyíteni?
- megérdemli, egye meg amit főzött magának
ésatöbbi... :D
2016. aug. 3. 01:07
Az elméleted szerint anyád is ribizli, a bokor alól húzod ki minden éjjel, nagyanyád is, dédanyád is, sőt ükanyád is az volt. Te nem is apádtól származol. Csak tudnám, hogy a ribizli anyád, mint nő miért gondoskodik még mindig rólad, ahelyett, hogy Józsival élvezkedne a szomszédban. Szegény anyád, mint nő, ribike is, degenerált is. A lánytestvéreidről és unokatestvéreidről, szomszédlányokról meg már nem is beszélve. Tudod, hogy engem már hány férfi bacott át de nagyon csúnyán? Mégsem kiabálom világgá, hogy minden férfi egy gerinctelen parazita állat. Reccsentem, eltörtek, keservesen, de visszanövesztettem magam és megyek tovább. Gyerekes vagy, az a legnagyobb bajod. Meg az, hogy ilyen hozzáállással egyedül fogsz meghalni. Nálad beakadt a tű a lemezen, szerintem pöccintsd tovább! Amúgy meg tudod, hogy amit másokban látsz, az erőteljesen megvan benned? Csak kivetítesz, ezen gondolkodj el!
2016. aug. 3. 01:27
Normális? Inkább konkrétan ijesztő. Menj orvoshoz, ezt minden rosszindulat nélkül mondom.
2016. aug. 3. 01:30
Amúgy meg, szerintem anyádat (tudod, nő és ribizli) hamarabb tudod elcsábítani a dumáddal, mint egy normális nőt.Szóval lépj át szomszéd szobába és duruzsolj a jó anyád a fülébe! Jó étvágyat hozzá, ő tanított téged erre a baromságra!
2016. aug. 3. 01:38
#11, én is erre kaptam fel a fejemet amúgy. Elhordja itt a nőket mindenféle hazug szarnak, közben ő is össze-vissza kamuzik nekik adott esetben.:D
Egészen összetett figura lehetek, hogy egyszerre vagyok r!banc és szűz. Persze a "minden nő hazudik" dogma bevetésével simán el lehet intézni bármilyen érvet vagy ellenpéldát, és a többségetek egyáltalán nem érzi, mi ebben a módszerben a primitív/kínos.
2016. aug. 3. 03:47
Ezt úgy hívják, hogy savanyú a szőlő.
Egy nőnek se kellesz, az életben nem fogsz te senkit elcsábítani a dumáddal. Tipikus megkeseredett szűz pasi vagy.
Mivel esélyed sincs puncira, most megfőzöd magad, hogy ez a te döntésed.
Neked nem kellenek a nők, túl jó vagy nekik, mind romlott áru.
Nyugi, meg fogunk kímélni továbbra is magunktól, Nem fog senki erőszakkal rád mászni, hogy elrabolja az ártatlanságod.
2016. aug. 3. 04:22
Nagyon nem normális! Ne nézegesd a nőket!
Édesanyád is akármilyen nő? Ugye ugye?
2016. aug. 3. 06:22
Normális. Azt jelenti, hogy ismered a nőket.
2016. aug. 3. 07:40
Próbálj másként nézni a nőkre. Úgy ahogy ők a pasikra. Ne nőként, nem kell őket tisztelni, csak azért mert nők. Pont úgy mint ők, simán tekints rájuk mint játékszerre. Mindenféle érzések, ítélkezések nélkül.
2016. aug. 3. 07:53
Kapcsolódó kérdések: