Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor két ember kijelenti hogy "Kapcsolatban" pl facen addigra általában megtörtént az első teljes aktus?
erre nincs semmi szabály. akkor rakja ki az ember, amikor akarja. tudok olyat akik nagyon régóta együtt vannak és nem volt kirakva a facebookra, csak nemrég rakták ki,hogy összeházasodtak.de ennyi, ott sincs megjelölve a másik. nem mindenki foglalkozik ennyit ezzel
míg olyan is van,hogy valaki már a kapcsolat első napján kirakja.
mi kb egy hónapja ismertük egymást és 1-2 hete voltunk együtt,amikor kiraktuk facebookra. azóta pár év eltelt,mai fejjel lehet még várnék többet. de tök mindegy, úgy néz ki ő lett nekem az igazi.
szerintem az a ciki csak,amikor valaki havonta rakja ki,hogy együtt van megint egy új kannal.
Mi úgy raktuk ki hogy már szexeltünk, de a volt barátommal például még nem feküdtünk le amikor kint volt, az azelőttivel meg ki sem raktuk hogy mi most járunk.
Szerintem ez tök változó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!