Szerintetek megtörtént az aktus?
Figyelt kérdés
Sziámi harcoshalaim együtt voltak végig egy 50lityos akváriumban. Én pesten lakom hétvégente járok haza hétközben apum eteti őket. Hazajöttem és láttam h kész a habfészek és láttam a nstény hasát csikosan,ami arra utal hogy mehet a menet. Fél ora mulva kivettem,de a kutyámmal voltam igy nem láttam h megtörtént-e az aktus de a csikok elmultak mielőtt kivettem2011. márc. 18. 21:12
2/6 A kérdező kommentje:
komolyan kérdeztem irkáljál máshova,ez most fontos lenne...PARASZT
2011. márc. 18. 21:35
3/6 anonim válasza:
Nem hiszem. Gondolom ikrák sincsennek a fészekben, mert azt láttad volna.
4/6 Brigi ^^ válasza:
Fél óra szerintem édeskevés volt... de ezt egyszerűen el lehet dönteni. Nézzed meg a habfészket, ha vannak benne pici sárgás színű golyók, akkor igen, ha pedig nincsenek, akkor AZPARA...
5/6 A kérdező kommentje:
nem sárgás, ha visszarakom a nőstényt épit szerintetek uj habfészket és megint lehet valami?
2011. márc. 19. 22:09
6/6 Brigi ^^ válasza:
hát a nőstényt én még nem láttam habfészket építeni, olvass utána alaposabban, csak utána próbálkozz újra! az akvaristán van egy csomó jó bejegyzés az ilyen "házi szaporításokról" :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!