Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fél egy férfi a mély érzésektől?
kicsit hektikus, amit írsz.
l nem volt ellenvetése, hogy elkísérjem egy 3 hetes tanulmányi útra.
1. ez hogy telt? 3 hétig együtt voltatok, hogy viselkedett veled?
A lényeg, hogy az utolsó nap amikor beszéltünk ő írt rám, meglepő módon korai időpontban, munkából, mondtam hogy nem szeretném zavarni, ezért lezártam a beszélgetést...
2. Végre keres téged, te meg elhajtod? Miért nem hallgattad végig?
lehet, h. betojt az érzésektől, h. lehet, h. túl sok voltál neki, és ő lassabban haladna.
sztem hagyd őt, ha akar vmit. tőled, majd keres, de a pasik alapból nem bírják a női nyomulást, pláne egy introvertáltabb pasi.
Ez igen gyerekes viselkedésre vall a részéről...
Hagyd a fenébe, mert ha érdeklődsz utána azzal csak érezteted vele, hogy mennyire szükséged van rá, és ez roppant szánalmas... Sajnos én is estem már bele ebbe a hibába, hogy kerestem, és pont ezzel még jobban eltaszítottam magamtól. Inkább hagyd, hogy szépen csendben szakadjon meg a csepp szíved, majd túl leszel rajta. Aztán még az is lehet, hogy hetek múlva felbukkan, átértékelődnek benne a dolgok, de azért ezzel ne álltasd magad.
25/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!