Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Fél egy férfi a mély érzésektől?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fél egy férfi a mély érzésektől?

Figyelt kérdés
Szeretnék pár véleményt olvasni az esetemmel kapcsolatban, mivel nő vagyok, nem igazán értem a történteket és nem tudom mit gondoljak. Az a helyzet, hogy 3 hete megismertem egy fiút 25 éves, nagyon befelé forduló,nem kedveli a nagy társaságot, otthon ül az ideje nagy részében. Elvileg volt egy 5 éves kapcsolata, ami egy megcsalással zárult. Na ezek az előzmények, a tény: elég jól megértettük egymást, látszólag sok mindenben hasonlítottunk, az elején éreztem, hogy nem utalgat, mintha nem is ismerkednénk, de mindig visszaírt, én többször kerestem, de ő is rám pötyögött azért, kezdtük egyre jobban megismerni egymást úgy tűnt neki is tetszik, amilyen vagyok, aztán később jöttek az utalások, most nem kezdem el sorolni, de pl nem volt ellenvetése, hogy elkísérjem egy 3 hetes tanulmányi útra. A lényeg, hogy az utolsó nap amikor beszéltünk ő írt rám, meglepő módon korai időpontban, munkából, mondtam hogy nem szeretném zavarni, ezért lezártam a beszélgetést, de estefelé én kezdtem bele egy újabb társalgásba, láttam rajta, hogy kicsit furcsa, szokatlanul viselkedett (bár szerinte ő mindig ilyen) és nem is tagadta, hogy valamin "pörög az agya", de hogy min azt nem sikerült kiszednem belőle, utána már azt mondta, hogy nincs baj. Nos, akkor beszéltem vele utoljára, a legutolsó üzenetemre már nem reagált, eltűnt. Kezdtem érte aggódni, mert sajnos vannak eü-i problémái, és írtam 1,5 nap múlva, hogy jól van e, de semmi... Nem értem mi történt, az elején a beszélgetéseinknek említette, hogy őszintén a fél az érzésektől, mert annyira teherként éli meg, nem tud másra koncentrálni szinte. Van valakinek ötlete esetleg?

2016. aug. 2. 08:19
 1/4 anonim ***** válasza:

kicsit hektikus, amit írsz.

l nem volt ellenvetése, hogy elkísérjem egy 3 hetes tanulmányi útra.

1. ez hogy telt? 3 hétig együtt voltatok, hogy viselkedett veled?

A lényeg, hogy az utolsó nap amikor beszéltünk ő írt rám, meglepő módon korai időpontban, munkából, mondtam hogy nem szeretném zavarni, ezért lezártam a beszélgetést...

2. Végre keres téged, te meg elhajtod? Miért nem hallgattad végig?

lehet, h. betojt az érzésektől, h. lehet, h. túl sok voltál neki, és ő lassabban haladna.

sztem hagyd őt, ha akar vmit. tőled, majd keres, de a pasik alapból nem bírják a női nyomulást, pláne egy introvertáltabb pasi.

2016. aug. 2. 08:54
 2/4 anonim ***** válasza:
Szerintem most ne nyomulj, mert ha akar valamit, fel fog tűnni. Ha érez valamit, akkor ha nem írsz, nem érzi, hogy foglalkozol vele, hiányozni fogsz neki. Ez az egyetlen, amit most csinálni tudsz: hagyod, hogy a hiányod dolgozzon. Ne írj neki, ne keresd, fb-on ha ismerősöd, nem baj, ha azt látja, hogy az életed nélküle is pörög, itt vagy, ott vagy, jól érzed magad (persze nem kell túljátszani, csak ne zárkózz most be emiatt). Keresni fog, csak várd ki.
2016. aug. 2. 10:37
 3/4 anonim ***** válasza:

Ez igen gyerekes viselkedésre vall a részéről...

Hagyd a fenébe, mert ha érdeklődsz utána azzal csak érezteted vele, hogy mennyire szükséged van rá, és ez roppant szánalmas... Sajnos én is estem már bele ebbe a hibába, hogy kerestem, és pont ezzel még jobban eltaszítottam magamtól. Inkább hagyd, hogy szépen csendben szakadjon meg a csepp szíved, majd túl leszel rajta. Aztán még az is lehet, hogy hetek múlva felbukkan, átértékelődnek benne a dolgok, de azért ezzel ne álltasd magad.

25/N

2016. aug. 2. 11:15
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mind a három választ! :) Kedvesek vagytok! Az igazság az, hogy nem volt, hogy viselkedni vele, mert nem találkoztunk, állította mindig, hogy érdeklem, egy dolgon meglepődött elmondása szerint... elég elvont srác és nem nagyon érdeklődik a világ dolgai iránt. Aztán egyszer ezt szóvá tette saját maga, hogy ez nagyon "durva", hogy a legjobb barátján kívül én észrevettem, hogy ő ilyen... bár lehet ez csak szöveg volt, nem tudom. Nyilvánvalóan látszott, hogy ha nem is kérdez, olyan sokat, de kezd többet írni, mint az elején. Valóban nem felnőttes a viselkedése, és az elején el is mondta, hogy vele nehéz. Úgy éreztem mindig, hogy nem titkol dolgokat, mert az elején elmondott 1-2 dolgot, amivel legyek tisztába. Nekem úgy tűnik, hogy kezdte magát "túl jól érezni", aztán inkább forduljunk sarkon és szaladjunk el.De ez lehet csak az én mesém, mindenesetre nem fogom keresni, ahogy javasoltátok. :)
2016. aug. 2. 13:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!