Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van esély rá? Hogyan szerezem vissza? Hogyan tudasam vele?
A minap lefeküdtünk egymásal az exemel.
Ha közelitek nem lök el.
Minden talinál meg őlel.
Kérdeztem h esetleg újra kezdhetnénk e.
De azt mondta most nem akar kapcsit.
Kérdeztem h szeret e és hiányzom e neki azt mondta igen.
Régen csomot beszélgettünk mára épp hogy.
Multkor közöltem ezt vele de erre is talált indokot.
Szeretném tudtára addni h még mindig szeretem és rossz h keveset beszélünk meg h csak én hozom fel a talit.
Talán kétszer volt az h ő mondta talizunk.
Azon a napon mikor lefeküdtünk egymással ő hivott át.
Szeretném ha éreztetné velem h szeret és hiányzom neki.
Nagyon tanácstalan vagyok.
hú, bakker, gyúrj rá a helyesírásra először is!
pasizás/csajozás helyett inkább...
Amikor rá kérdeztem h szeret e és hiányzom e neki azt válaszolja igen.
Minden nap beszélünk de nem valami sokat sajnos.
Talizunk akkor mindig meg ölel úgy köszön
Mikor elküldöm h hagyjon békén mindig vissza jön és esdekel h ne haragudjak stb.
És miért vagyok naiv?
Mondani írni sok mindent lehet ezzel tisztában vagyok.
Párkapcsolatot újrakezdeni csak akkor érdemes, ha mindketten lezártátok magatokban az előzőt, mikor együtt voltatok. Miért? Mert a szakítási gyászfolyamat minden állomását végig kell élni! Ezek:
Tagadás
Harag
Alkudozás
Depresszió
Elfogadás
Legtöbben megakadnak az elején, a tagadás, harag, alkudozás között billegnek. Át kell élni mindet, még ha rossz és fáj, akkor is. A személyiségünk változik alatta... Ha nem élitek át ezeket, nem változik semmi sem, akkor mi alapján várjátok, hogy jobb lesz az egész? Dobd ki, ott a haragra az ok, kihasznál, alkudozásnál légy erős, ha kibírod akkor túllendülhetsz rajta.
Dobjam ki megint?
Vagy adjam a tudtára ha nem változik repűl mert nekem nem erre van szükségem.
Még a barátság is elfogadható lenne számomra ha úgy is cselekedne és viselkedne.
Miért feküdt le velem ?
Bárki mással lefeküdhetett volna pedig.
A sorrend rossz. Az elfogadás jó a végén, de a többi nem. Inkább mondanám így:
Kétségbeesés-depresszió-tagadás-harag-kíváncsiság-nyugalom-flegmaság-hazudozáss-depresszió-elfogadás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!