Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akinek van párja, és beteg lesz valamelyikőjük, akkor mindenki leszarja hogy elkapja a másiktól a betegséget?
Figyelt kérdés
Tesóm barátja méghozzá dolgozik is, de valahogy mintha direkt el akarta kapni volna tőle, biztos szeret lázasan es legyengülve talpon lenni.2016. júl. 31. 20:47
11/26 anonim válasza:
Vagy csak nem emlékszel. Mit gondolsz, mi lesz, ha esetleg együtt fognak élni, összeházasodnak, gyerekük lesz? Emberek vagyunk, sérülékenyek, de nem élhetünk egymástól hermetikusan elzárva. Tudtad, hogy a számítógép billentyűzet nagyobb fertőzésforrás, mint a WC csésze? Hány éves vagy?
12/26 anonim válasza:
Nem csókolgatjuk egymást, de nagyon mit tenni sem lehet. Egy háztartásban sokszor elkerülhetetlen és akkor sorra kidől az egész család. Vagy a férjem vagy a gyerekek kapnak el valamit, de inkább a gyerekek. Annyira nem görcsölök rá, a gyerekek pl. körbenyalnak betegen is, főleg hogy a kicsi még szopik. Ami annyira fertőző és pont fogékony vagy rá, azt mindenképp elkapod. Nem kell egymást nyalni betegen, de sokszor elég a közös légtér, még akkor is ha szellőztetsz.
13/26 anonim válasza:
Engem nem nagyon érdekel, általában semmit nem kapok el senkitől kicsi korom óta.
14/26 anonim válasza:
Vannak kisgyerekes kollégáim, amikor "szezon" van, ők is elkapják a gyerekektől, akik meg oda-vissza fertőzik egymást, míg védettekké válnak, és újra mehetnek iskolába-oviba.
15/26 A kérdező kommentje:
#12 Persze hogy nem kellene egymást nyalni, akkor talán nem lenne 100 % rá az esély, hogy a másik is megfertőződik, pláne ha nem egy megfázásról van szó, hanem valami vírusról. A tesóddal nem puhány, mégis két napig olyan érzése volt hogy meg fog halni.
2016. júl. 31. 21:20
16/26 A kérdező kommentje:
*tesóm
2016. júl. 31. 21:21
17/26 anonim válasza:
Azt még kihagytam (12), hogy én is eléggé finnyás, félős, hipochonder vagyok, de azért valljuk be, egy egészséges átlag ember nem hal bele évi 1-2 vírusba vagy takonykórba. Kellemetlenek, de ez a természet rendje.
18/26 anonim válasza:
Engem pont nem érdekel, a párom mellett akarok lenni, amikor beteg, hogy ápoljam, segítsek. Ha nagyon az, max. szedek immunerősítőt meg nyilván nem lógunk egymás szájában, de vígan elfekszem mellette és filmezek vele összebújva, ha szeretné. MIvel sosem kapok el semmit, különösebben nem érdekel. Körülöttem kidől az egész család, én meg vígan elvagyok. Amikor meg járvány van, simán elkaphatom melóban, egyetemen, az utcán vagy bárhol.
19/26 A kérdező kommentje:
#17 Persze hogy nem hal bele, de lehet hogy én vagyok fordítva bekötve és bevállalnék akármit ha ki lehetne váltani a betegségeket. A legundorítóbb dolog a világon a betegség.
2016. júl. 31. 21:31
20/26 anonim válasza:
Mivel egy lakasban elunk igyis ugyis elkapom ha olyan... masreszt mindegy ,hogy tole vagy a buszon,munkahelyen szedem ossze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!