Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom jóban van az exével. Mit csináljak?
Ha nem bízol meg benne akkor igen szakírs mivel a bizalom a kapcsolat alapja.
Viszont ha félre teszed a gyerekes hisztidet, akkor együtt is maradhatnátok.
Most mi van akkor ha barátok? Örökre száműznie kéne az éléből csak mert az exe? Veled van és nem az exével!
Nőj fel agyilag kislány!
Ha megfordul a fejedben hogy emiatt szakíts, akkor bizony semmi keresnivalód egy párkapcsolatban. Nem írod hány éves vagy, bár igazából nem is az a fontos, de próbáld meg megérteni hogy egy kapcsolat a bizalomról szól.
Én majdnem minden exemmel jóban vagyok, van akivel a párom is, ebben semmi nincs, felnőtt ember módjára kell kezelni, de ha azon agyalsz és kattogsz hogy mit beszélnek bazz facebookon, akkor nem vagy érett egy komolyabb kapcsolatra. Aztán az lesz a baj hogy lájkolja a képeit, utána meg az hgy a munkahelyén kolléganője van... ezeket a dolgokat meg kell tudni tanulni kezelni, ha kell beszélni a másikkal róla, de nekem azt mondaná a párom hogy akkor mostantól nem beszélhetek azzal akivel én szeretnék mert őt zavarja, akkor azt hiszem komolyan elgondolkodnék hogy ez nekem mennyire elfogadható dolog.
Én is jóba vagyok exemmel, sőt többel is, még iszogatni meg dumálni is összefutunk néha. Közben van barátom, akit nagyon szeretek, az exeimmel haverok vagyunk.
Én is azt tudom javasolni, amit a többiek: tanulj meg bízni, és felnőttként viselkedni.
Szia. Pont ide vág a sztorim olvasd el, elbizonytalanítani nem akarlak de megerősíteni sem. Minden ember más.
http://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__parkap..
Nem vagyok sem gyerek, sem buta és még bizalmatlan sem. Nagyon jó házasságban élünk a férjemmel. Ennek ellenére hacsak nem lenne gyerekünk az extől, nálunk tutira nem férne bele a haverkodás és ebben szerencsére egyet is értünk. Nem kell levegőnek nézni, de az utcán összefutós pár mondatnál többet cseverészni sem. Összejárni meg levelezgetni azzal, akivel egykor egy ágyat osztottunk meg...? WTF? Nekem ízléstelen. Sosem lesz olyan mint az, akihez sosem volt közöm úgy.
Mindenesetre nem vall sok észre lekislányozni valakit, csak mert nem teszi az agyát az exnek. Létezik normális párbeszéd exek között, de feltételezem, az ide író többség is a magát produkáló 80% - ba tartozik.
Megoldás: Szerintem ha ennyire nem vagytok a témát illetően egy hullámhosszon, inkább szakíts. Hozzád illő párt keress, mert ezek fontos szempontok. A bizalom alappillér a kapcsolatban. Ha az nincs, semmi sincs.
Megoldás? Neked kell érezni.
Az én tapasztalatom, akik jóban voltak az exel, azok alkalmanként, merő nosztalgiából szexeltek is.
Nem tud tőle elszakadni. Ez nem normális.
Én szakítanék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!