Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Úgy fest összejövök egyik legjobb barátom exével, félek neki elmondani, veletek volt már ilyen?
Egyik legjobb barátom 2 éve összejött egy haláli aranyos csajjal. Minden szempontból tökéletes wife material de nyilván míg együtt voltak nem ábrándoztam semmiről, mikor szakítottak utána sem. Nos ez a jóember megcsalta ezt a lányt majd szakított vele és összejött azzal akivel megcsalta, eléggé haragudtunk rá amiért ilyen gerinctelen volt. Bár mivel barát az ő pártját fogtuk, a lánnyal is nagyon jóban maradtunk. Végül kialakult valami közöttünk.
Szerintem ha megcsalta és dobta a lányt nem igazán van beleszólása hogy ki jön össze vele, vagy nem kéne hogy zavarja ha én szeretem és együtt akarok vele lenni. Mégis mikor beszéltünk erről mi lenne ha alapon, azt mondta nem beszélne velem többet mert ilyet egy jó barát nem csinál...
Mit tennétek a helyemben? Szeretem a lányt, de nem akarom elveszíteni a barátomat.
21F, 21L
Ha emiatt nem akar veled barátkozni, az az ő egyéni szociális problémája!
Ezzel amúgy is csak azt akarja elérni, hogy nehogymá' az ő volt csaját valaki birtokolja, ráadásul az ismeretségi körből.
Ráadásul számára még értékes sem volt a lány, szóval egyértelműen csak a hülye birtoklási vágy beszél belőle, de az az ő baja, te sz.rd le.
Semmi köze hozzá....
Amúgy meg gerinctelen, te magad írtad.
Mondjuk téged se engednélek a hátam mögé... "Bár mivel barát az ő pártját fogtuk" - a gerinctelenét. Klasszak vagytok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!