Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, nektek fontos, hogy a partneretek szeressen titeket?
Figyelt kérdés
2016. júl. 29. 13:36
11/16 anonim válasza:
Őszinte leszek. Nekem fontosabb, hogy tiszteljen.
12/16 A kérdező kommentje:
Nem értem egy ilyen egyszerű, eldöntendő kérdés miért vált ki egyesekből indulatot.
2016. júl. 29. 16:10
13/16 A kérdező kommentje:
Bár igaz, nem (csak) a konkrét érzelemre gondoltam, hanem a kinyilvánítására. Hogy mennyire fontos, hogy éreztesse ezt veletek?
2016. júl. 29. 16:15
14/16 anonim válasza:
azért vált ki indulatot, mert az emberi ostobaság ilyen fokú mélyrepülése számomra borzasztó.
gondold már át, mit kérdeztél!!!
15/16 PearlDiver válasza:
Igen, fontos. Ha nem szeretne, nem lenne értelme együtt lenni.
Az is baromi fontos, hogy rendszeresen kimutassa - illetve visszajelzést adjon, ha érzi, hogy én is kimutatom felé.
Ha pedig nem teljesen egyeznek a szeretetnyelveink, azt tartom jónak, hogyha rugalmasak vagyunk és nem csak ösztönös módon jelezzük egymás felé a szeretetünket/megbecsülésünket.
26F
16/16 Titusztitusz válasza:
Hát...Én nemis tudom,hogy ENNÉL LÉNYEGESEBB dolog létezhet-e egy párkapcsolatban...Szerintem nem létezik ennél fontosabb,és alapvetőbb dolog...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!