Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért viselkedik így?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért viselkedik így?

Figyelt kérdés
Szerelmesek lettünk én és a munkatársam egymásba . Ő nyitott házasságban él , kettő gyereke van . Mikor elmondta a feleségének , hogy egy munkatársnőjébe szerelmes , akkor a felesége azt mondta , hogy ha el válnak elveszi a gyerekeket . A munkatársam viszont imádja őket , amit megértek . Most ez végett nem lehet semmi köztünk , de nem értem akkor miért kell állandóan kerülnie ? Miért viselkedik így ?Miért kerüli állandóan a szem/test kontaktust ?
2016. júl. 27. 15:22
 1/4 anonim ***** válasza:
Két variáció. Mert kamuzta hogy nyitott kapcsolatban él és tényleg elmondta. Másik hogy nem mondta el csak fél a következményektől és ezzel bújt ki.
2016. júl. 27. 15:24
 2/4 anonim ***** válasza:
Fél a következményektől és még a látszatát is el akarja kerülni, hogy együtt lássanak benneteket. Az is biztos, hogy ez nem volt valódi nyitott házasság, csak vagdalóztak a szavakkal, de a következményeivel nem számoltak. Most hogy élesre fordultak a dolgok, már nem is olyan jó ez a nyitott dolog.
2016. júl. 27. 15:30
 3/4 A kérdező kommentje:
Ezidáig mindig jött oda hozzám , beszélgettünk , jókat nevettünk , de mióta elmondta a feleségének és ő megmondta , hogy mi lesz , azóta viselkedik így . Talan könnyebb neki így a felejtés ha nem lát ?
2016. júl. 27. 15:32
 4/4 anonim ***** válasza:
Azért kerüli mert félti a kényelmét... Sztem nem a gyerek a fő kulcs.
2016. júl. 27. 15:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!