Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Új kapcsolatban nagyjából mikor kellene érzéseknek kialakulnia?
Tudom, hogy ez egyénfüggő, és minden esetben változó lehet, de nagyjából mennyit érdemes várni, illetve mennyi idő után mondható el, ha eddig nem alakult ki szerelem, akkor már nem is nagyon fog?
Még nagyon az elején vagyunk, csak 2x találkoztunk.Eddig annyit érzek, hogy nagyon felszabadult vagyok vele, sokat nevetek, ami alapvetően nem annyira jellemző rám. Helyesnek tartom, és NAGYON megvan a vonzalom, múltkor már azt nézegettem, h nem látszik-e a nadrágomon is, hogy mennyire "jó állapotban vagyok":D Nagyon figyelmes velem, ami jól esik, de számomra kicsit szokatlan érzés, mert nemrég vetettem véget egy 5 éves kapcsolatnak, ahol a barátom alig foglalkozott velem, a számítógép függőség kielégítése volt az első, ez alatt a sok év alatt szinte végig flegma volt velem, persze tudott nagyon kedves is lenni, de amit adott, azt szinte rögtön el is vette valami bántó megjegyzéssel. Egy ilyen emberbe voltam halálosan szerelmes, és sajnos még most sem vagyok 100%-an túl rajta, de tudom, hogy muszáj tovább lépnem, mert soha nem lennék vele boldog. Szóval az exemnél már az első alkalommal határozottan azt éreztem, h belé tudnék szeretni, és mikor elváltunk, majd meghülyültem, hogy mikor keres, lesz-e vmi az egészből..Bár már az első pillanattól kezdve ő irányított, mindig bizonytalanságban tartott, és talán az elérhetetlensége volt számomra ennyire vonzó, nem tudom.
Nagyon szeretném, ha az új sráccal kialakulna vmi, mert úgy érzem adottak hozzá a feltételek, csak jó lenne már vmi egyebet érezni azon kívül h kedvelem, vonzódok hozzá, és várom, h találkozzunk..
A szív nem úgy működik, hogy egyik nap azt mondod túl vagy a régin és, onnantól jöhet az új. Attól függ mennyire sérültél a régi kapcsolatban, mennyire voltál szerelmes, annál több idő kell ahhoz, hogy túlegyél rajta. És addig nem is lesz a szíved nyitott, amíg a sebeid be nem hegednek.
Én azt mondom 2 alkalom semmi. Nekem a párommal kellett egy hónap folyamatos találkozgatás, mire elkezdet derengeni előttem, hogy ő talán kicsit többet jelent nekem mint barát.
Minden szerelem más és más. Nem fogsz soha úgy érzeni az egyik iránt mint ahogy a másikat szeretted.
De egyenlőre csak fókuszálj magadra, ne erőltesd a kapcsolatot, ha nem vagy még kész, meg sajgó lélekkel már elve egy koporsót viszel az új kapcsolatba, amibe el is temethetitek azt. Majd minden alakul nem kell parázni. És nem kell úgy hozzá állni, hogy csak ez az egy dobásod van. Kicsit magadra fókuszálj és ne arra ki mellett lehetnél boldog, mert ha erre a szíved nem kész, akkor csak megint végigszántod a sebeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!