Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan derítsem ki hogy bejövök-e neki, úgy, h ne áruljam el az érdeklődésem felé?
Egyik barátnőm pasijáról van szó. Nem házasok vagy ilyensmi.
2 éve járnak, azóta ismerjük egymást, és mindjárt 1 éve h teljesen belehabarodtam, eddig próbáltam kerülni, már amennyire lehet, de mindig mikor lefekszem rá gondolok, már rendszeresen róla álmodok, azért várom az estét h fantáziálgassak róla. Nagyon szégyeltem magam emiatt.
De most arra gondoltam, h mi lenne ha... Nekik se biztos a kapcsolatuk, házasság még szóba se került. Vagy legalább ha tudnám biztosra h nem jövök be neki egyáltalán, akkor könnyebben el tudnám felejteni. De úgy kellene ezt kiderítsem h ne legyen nyílvánvaló, h ne gondolja azt rólam h "milyen barátnő vagyok h vele kikezdek.." (ami igaz is lenne) 24/N
Kerüld őket. Én mondjuk eleve nem mennék ilyenbe bele.
Ha rám mozdulna a hapsi, azon járna az agyam, hogy majd mellőlem ugyanúgy kikacsingat, és milyen jellemtelen. Szóval egyből nem lennék olyan szerelmes.
Szingli öccse, bátyja nincs a férfinek esetleg? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!