Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetek még szerelmes?
Figyelt kérdés
Lehet,hogy a tini párkapcsolatok kategóriába illett volna a kérdés,de talán itt is megállja a helyét. A volt barátommal mindketten 19 évesek vagyunk és kb 3 hónapja szakítottunk. Nekem voltak már előtte kapcsolataim,hosszabb is-rövidebb is,de ő volt az első komoly,akit igazán szerettem. Neki én voltam az első mindenben,előttem még nem volt senkije és a kapcsolat is az ő döntése miatt ért véget. Én azóta se tudom elfelejteni,sok nagyon jó sráccal ismerkedtem már a szakítás óta,de egyiket sem tudom elviselni magam mellett,nem tudok úgy rájuk nézni. Hol jobban-hol kevésbé hiányzik az exem,de most például rákerestem az üzeneteim között facebookon egy teljesen más dologra és kidobott egy közös beszélgetésrészletet is,amiben minden olyan tökéletes volt,annyira belsős hangvételben viccelődtünk egymással. Most megint úgy érzem,hogy nem leszek képes ilyesmire senki mással. Bármikor kibékülnék vele még mindig és nem tudom,elmúlik-e ez az érzés,elfelejtem és leszek-e újra szerelmes,vagy innentől róla fog szólni az életem? Aggódom,mert elég fiatal vagyok,de a korábbi kapcsolataimban sem sikerült megtalálnom azt a pluszt,és azóta se,mióta vele szakítottunk,benne viszont minden megvolt,amitől boldog voltam. Elnézést,ha hosszú lett,bármiféle tanácsnak,tapasztalatnak,megjegyzésnek örülök! Köszönöm :)2016. júl. 23. 02:00
1/2 anonim válasza:
"Nehéz a boldogsáágtól búúúúúcsúúúúút vennnniiiiii...."
2/2 anonim válasza:
Szia,
Szerintem legjobb ha kitorlod ezeket a regi uzeneteket, meg mindent ami emlekeztet ra. (Targyak, kepek) Hamar fog jonni az uj szerelem legy turelmes :)
24F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!