Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A ferfi kijelentette az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A ferfi kijelentette az elejen, hogy semmikepp nem akar gyereket egyelore. Es az elso szextol kezdve sosem huzott gumit. Felelotlen?

Figyelt kérdés
3. A randin látta hogy a lány beveszi a fogamzásgátlót.
2016. júl. 21. 11:53
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
83%

Azt írod, "láttam, hogy beveszi a gyógyszert".

LÁTTAM.

Tehát te vagy az ominózus 40 éves pasi. Még arra se vagy képes, hogy egy névtelen oldalon vállald a felelősséget, és csak hárítasz.

Nagyjából ez van minden téren, ahogy látom...

Az a kur.va nagy helyzet, hogy nem tudhatod, mit szedett be a nő, lehet, hogy cukorgyógyszert, vagy vitamint.

A harmadik randin már szex van... hát ez sem épp érett, felelősségteljes felnőtt emberre vall.

Amelyik nő ilyen könnyen adja magát, ott akkor is gumit húzok, ha tablettát szed. Tudod, a közös zuhanyzóhoz is húzok papucsot, pedig nem szoktam gumicsizmában lábat mosni...

Akkor mi van, ha a csaj tabletta mellett esett teherbe?! Volt már ilyen a történelemben...

Akkor mi van, ha a csaj ennyi idősen már nagyon akart gyereket?! Hát beadja, hogy peeeerszeee, szedi a tablettát, nem kell a gumi...

Egyébként ne húzz gumit, de legalább vedd ki időben. Az is jobb a semminél.

Ha nyugodt lélekkel rábízod másra a védekezést, és gumi nélkül rendszeresen telibevered, akkor pedig ne sírj, hogy felcsináltad.

2016. júl. 21. 13:07
 12/17 A kérdező kommentje:

Nem en vagyok hanem valaki aki kozel all hozza, de ez lenyegtelen.

Egyebkent SEHOL nem irtam, hgy lattam, hol olvastad ?

2016. júl. 21. 13:13
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Ha kijelentette akkor már nem is kell koton. (Ez aztán a logika!)
2016. júl. 21. 13:17
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
nem baj, gyk-n van még hely az "elbsztam az életemet" csoportba! Várjuk szeretettel, amint felcsinált egy csajt és az megtartja a babát...
2016. júl. 21. 13:20
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Ha valaki annyira nem akar gyereket, akkor ne (csak) a másikra bízza a védekezést, hanem ő maga is gondoskodjon róla.

Főleg ha látta, hogy a csaj beveszi a gyógyszert. Utána mondjuk rá lehetett volna kérdezni, hogy figyelj juli, az fogamzásgátló volt? Nem is értem, miért nem lehet megbeszélni?

Nem folyamatosan mondogatni kell, hanem tenni ellene.

2016. júl. 21. 13:24
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

"A kérdező kommentje:

De sosem kérdezte meg, vagy beszéltek erről, csak láttam hogy beveszi a gyógyszert.

# 2/15 Időpont ma 12:01 "

Hát, most ez vagy elütés, vagy freudi elszólás...

2016. júl. 21. 14:45
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

Én ha nem akarnék gyereket nem bíznám a véletlenre. Nem tudhatod, hogy mit vett be, én pl. egy randin biztos, hogy nem vennék be a másik szeme láttára fogamzásgátlót, elvonulnék a mosdóba, de pl. fájdalomcsillapítót, vitamint simán. Azért, mert egy nő bevesz valamit, még nem biztos, hogy fogamzásgátló.

Úgyhogy igen, eléggé felelőtlen.

2016. júl. 21. 15:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!