Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátommal most leszünk három hónaposak, és szeretném meglepni valamivel, valami ötlet?
Gyümölcs ízű cumi, vagy pelenkatorta...
Ettől ki tudod akadni, hogy "három hónaposak vagyunk". Mert, akkortól számolod a szülinapod, hogy jártok, vagy mi a pi.csa?! :O
Ez meg a másik, amitől kiakadok, hogy minden hónapot meg kell ünnepelni. Mert az már akkora teljesítmény, hogy nem vágott ki ezért a gügyögésért az első héten, hogy minden hónap végén illik pezsgőt bontani.
Ötlet: nőjj fel! Értem én, hogy jó dolog három hónaposnak lenni (szoptatni kell két óránként, büfög és elalszik...), de felnőtt emberek vagytok. Feltételezem, ha már a felnőtt párkapcsolat kategóriába írtad ki a kérdést.
Bőven elég megünnepelni az évfordulókat, és azt is inkább csak valami jelképessel (vacsora, pezsgő, romantikus program, stb.).
Ennél azt szeretem csak jobban, mikor megy a sírás, hogy csóri pasi "elfelejtette", hogy hónapforduló van, és nem vett neked semmit.
Szánalmas
28/n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!