Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Férfiak! Ha egy nő már megvolt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Ha egy nő már megvolt nektek, akkor már nem is érdekel a továbbiakban vagy jobban érdeklődtök utána? Mitől függ, hogy hogyan éreztek?

Figyelt kérdés

2016. júl. 18. 21:36
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Figyelj, ezeket az agyalásokat felejtsd el, és tojd le, mert csak az lesz a vége, hogy eltaktikázod magad.

Ha érdekel egy jótanács egy tapasztaltabb nőtől.

Ne azért feküdj le valakivel, mert akkor jobban fog kötődni hozzád.

És ne azért utasítsd el a szexet, mert félsz, hogy csak arra kellettél neki.

Ezt úgy felejtsd el, ahogy van!!

Neked is vannak vágyaid, érzelmeid és saját akaratod. Tehát ha te kívánod a pasit, és úgy érzed, hogy most jó lenne vele szexelni, akkor tedd meg, és élvezd. És ha nem lesz belőle több, akkor mi van? Semmi, volt egy romantikus kalandod, és lépj tovább.

Sőt, lesz olyan is, mikor az első szex után te fogod azt mondani, hogy úúúristen, ez annyira pocsék volt, hogy ebből egy is sok. És akkor szépen előadsz valami dumát a pasinak, hogy most nem vagy kész egy kapcsolatra, blablabla, és kivágod. Nincs ezzel sem semmi gond.

Nem kell azon görcsölni, hogy ha egy pasival nem éltetek le öt évet egymás mellett, akkor csak kihasznált, csak szexre kellettél. Egy kapcsolat jó esetben magától alakul, fejlődik, és van hogy megreked.

De úgy kár is belevágni, hogy te most csak és kizárólag komoly, legalább több éves kapcsolatot akarsz.

Ott a pasi. Egy adott pasi, nem csak úgy általában... Vele randizgass, érezd jól magad, és dönts te is, hogy legyen-e folytatás. De ne görcsölj rá ennyire erre, mert tök fölösleges.

Akkor használnak ki az ágyban, ha úgy mész bele a szexbe, hogy 1. nem akarod, 2. taktikázol hogy megtartsd, de nem sikerül.

Szexelj azért, mert szexelni akarsz. Ennyi. És használd ki te a pasi zsenge testét a vágyaid kielégítésére. ;)

És fordítva is igaz. Ha nincs hozzá kedved, akkor mondj nemet, és ne azon parázz, hogy most mit fog szólni. Kit érdekel?! Nem a tulajdona vagy, amit kedve szerint használ.

2016. júl. 19. 06:01
 12/13 Titusztitusz ***** válasza:
100%
Az én esetemben álltalában kétféle kategória volt mindig is...Az egyik kategóriát a pl.diszkókban,koncerteken,strandokon,utcán,vonaton,villamoson,metrón,HÉV-en,stb,stb, összeszedett hölgyek jelentették,akik más szavakkal nem voltak különösebben fontosak a számomra...Csak valami miatt pont megtetszettek...Az ilyeneket miután egyszer-kétszer jól megizéltem,álltalában hanyagoltam a továbbiakban...De volt egy másik kategóriám is...Ebbe a kategóriába azok tartoztak,akiket TISZTELTEM,és SZERETTEM...Akik ebbe a kategóriába tartoztak,azok mindig számíthattak a vég nélküli ragaszkodásomra...Úgyhogy az ilyenekkel csak mégjobban elmélyült a szerelmem és a barátságom azok után,hogy "meglettek nekem"...
2016. júl. 19. 09:54
 13/13 anonim ***** válasza:
Ha komolyra tervezem vele akkor érdekel ,amúgy meg ha nem és meg lenne ,minnek?
2016. júl. 19. 16:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!