Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A barátom exe, a barátom, és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom exe, a barátom, és én. Kiből lesz a fölösleges harmadik? :/

Figyelt kérdés

Szóval a barátomnak hosszú, jó kapcsolata volt a mi kapcsolatunkat megelőzően. Erről beszélt már az ismerkedésünk elején is. Nemrégiben kértem képet a híres neves exről, és megkukultam, olyan szép. Az arca gyönyörű természetes állapotában is, meleg és vidám a tekintete. A teste is vékony, feszes. Sokféle képet láthattam róla, mindegyiken ilyen volt, nem csak egy agyonszerkesztett, jól elkapott mozzanatot láttam. Magam sem vagyok csúnya, átlag feletti vagyok, de ez a lány vitán felül sokkal szebb. Mondtam a barátomnak, miután kilábaltam a megdöbbenésből, hogy igen szép lány. Azt mondta, hogy a családja és a barátai is mondták neki, milyen szép.

Tudni kell, hogy nem haraggal váltak el útjaik, és az történt, hogy az ex nagyon rosszul lett a városban, és mivel senkije nem volt rendelkezésre álló, a barátomat is felhívta, aki "szerencsére" pont elérhető volt. Fél napot együtt töltöttek, no mondjuk nem magasztos körülmények között. Az exnek valami baja volt, mérgezés miatt, és összehányt mindent, kórházba került. Még aznap kiengedték, de a barátom végig benn maradt vele, amíg megfigyelés alatt állt. Meg tartotta neki a zacskót mikor hányt, meg a haját, meg gyógyszertárba futkosott piruláért, meg amikor elájult, ölben vitte be a sürgősségire. Szóval gondoskodott róla, ami egyébként egyfelől büszkévé tesz, másfelől meg tudom is róla, hogy akit érdemesnek talál rá, azzal nagyon gondoskodó tud lenni, így ez rám nézve is egy jó hír, de ugyanakkor, nem tetszik, hogy fél napot az exét babusgatta. Meg a vége fele, mikor megfigyelés alatt állt és már jól volt, akkor órákig csak beszélgettek, míg az ágya mellett strázsált.

A kiengedésre már odamentem a kórházhoz, ugyanis aznap estére már meg volt beszélve, hogy együtt töltjük. Az ex élőben, lestrapálva is egy csodaszép leányzó volt, és hazakísértük. Nem tudtam nem észrevenni, mennyire egy húron pendülnek, a barátom, és az exe. Komolyan mondom, nem is értem, miért mentek szét. És minél több időt voltak együtt, sajnos úgy tűnt, ők is egyre kevésbé tudják, miért mentek szét...

.

2016. júl. 12. 18:33
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Mindig abból lesz a felesleges, akinek fel kell tennie egy ilyen kérdést a gyakorin.
2016. júl. 12. 19:03
 2/3 Noren1989 ***** válasza:
Belőled.
2016. júl. 12. 20:12
 3/3 anonim ***** válasza:

Azt nem tudod hogy miért szakítottak? Az azért fontos mert lehet hogy már nem szerették egymást de szépen megtudtak beszélni és ezért tartják még mindig egymást értékes embernek.

Az én barátom is beszélgetett az exevel mert voltak közös temaik de mondtam hogy ez nekem nem okes és barátom megmondta a csajnak hogy többet ne írjon. Ők tartják máskor is a kapcsolatot vagy csak most kért segítséget a lány? Ha egyszeri eset volt akkor szerintem ne aggódj képzeld el mit éreztél volna ha egyedül kell lenned a kórházban. Szerintem te is megtetted volna ezt egy olyan emberért aki régen fontos volt neked de már nem az, mondjuk egy régi baratert akivel már nem tartod a kapcsolatot.

Ha esetleg ezek után is beszelgetne a barátod az exevel akkor azért kérdezz rá hogy mi a helyzet.

2016. júl. 12. 21:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!